Vorige | Volgende

Egelantiersstraat 141 B 1015RA Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
163 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

De appartementen zullen alleen op afspraak te bezichtigen zijn. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen ter voorkoming verspreiding van COVID-19 in acht genomen.

**English text below**

KONING Willemshuis is een prachtig, verfijnd, tevens stoer en kleinschalig project, te midden in de Jordaan. Totaal 5 unieke woningen in een monumentaal voormalig schoolgebouw. Onderscheidend, hoge vertrekken, licht, speels met karakter en luxe!

U kunt nu deze woningen op exclusieve afspraak komen bekijken of via een video rondleiding!

- Turn key oplevering
- Rijksmonument
- Eigen grond
- Volledig gerenoveerd en gerestaureerd
- Smaakvolle en complete PIET BOON keuken
- Lift
- Incl. compleet verlichtingsplan en houtkachel
- Strakke gietvloeren en stoere eikenhoutendelen

www.koningwillemshuis.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The apartments can only be viewed on appointment. Ofcourse we will follow all RIVM guidelines to prevent the spread of COVID-19.

Koning Willemshuis is a stunning, sophisticated, yet robust and small-scale development, at the heart of Jordaan district. A total of 5 unique homes in a monumental former school building. Unparalleled, tall ceilings, bright, unconventional, with character and showcasing luxurious elegance!

You are cordially invited to schedule an exclusive personal viewing or a video tour!

• Turn-key conveyance
• Listed national heritage building ('Rijksmonument')
• Freehold property
• Completely renovated and restored
• Elegant and fully-equipped PIET BOON kitchen
• Elevator
• Incl. complete lighting plan and wood-burner
• Tight cast floors and sturdy oak wood parts

www.koningwillemshuis.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-12-27
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
163 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder