Vorige | Volgende

Elandsgracht 65 1- 3 1016TP Amsterdam

Bouwjaar
1883
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

MIDDEN IN DE GELIEFDE JORDAAN | EEN BIJZONDER, LICHT EN ROYAAL APPARTEMENT VAN CIRCA 124M2 (BVO = 146M2) | 4 SLAAPKAMERS | MOOIE BREDE PLANKEN VLOER | BOVENWONING (4 VERDIEPINGEN) ZONDER BOVENBUREN

INDELING:

BEGANE GRONDVERDIEPING
Privé entree, hal, trap naar de woning.

EERSTE VERDIEPING
Een heerlijke woonkamer verdieping die in gebruik is als woonkamer / lounge.

Deze verdieping kan ook gebruikt worden als extra slaapkamer.

BADKAMER
Aan de achterzijde is een badkamer met douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.

DAKTERRAS
Aan de achterzijde is een ruim en zonnig dakterras gelegen op het zuiden.

TWEEDE VERDIEPING (WOONKEUKEN)
Deze verdieping is ingericht als woonkeuken met aan de voorzijde een grote eettafel, originele schouw en erker met uitzicht over de Elandsgracht.

OPEN KEUKEN
De moderne keuken heeft een houten aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a een 6-pits Boretti gasfornuis met oven, Boretti afzuigkap en vaatwasser. Er is een losse koelkast met vriezer.

BALKON 1
Aan de achterzijde is een balkon over de gehele breedte.

DERDE VERDIEPING
De verdieping heeft een open werkgedeelte (ideaal voor thuiswerken) en aan de voorzijde is een multifunctionele ruimte die nu in gebruik is als master bedroom.

MASTER BEDROOM
Fraaie stalen taats deuren geven toegang tot een waanzinnige slaapkamer met voldoende ruimte voor een grote kledingkast.

BALKON 2 en 3
Aan de voor- en achterzijde is een balkon.

VIERDE VERDIEPING
Overloop met de CV installatie en wasmachine- en droger opstelling.

BADKAMER 2
De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

2 SLAAPKAMERS
Op deze verdieping zijn 2 slaapkamers, momenteel in gebruik als kinder slaapkamers. Ook zeer geschikt te gebruiken als master bedroom met ruime inloopkast.

LOCATIE
De woning is gelegen aan de Elandsgracht, een zijstraat van de Prinsengracht.

Op loopafstand van bijna alle denkbare winkels en natuurlijk de Negen Straatjes met al haar gezellige restaurants, cafés en winkeltjes en op loopafstand van de gezellige markten: zoals bijvoorbeeld de Noordermarkt, de Westermarkt en de markt aan de Lindengracht.

De openbaar vervoersvoorzieningen - tram- en buslijnen - zijn goed, en op loopafstand.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- De VVE heeft besloten om de balkons aan de achterzijde aan te pakken. De zijgevel wordt tevens gereinigd en voorzien van een coating. De kosten zijn voor rekening van de verkoper (zijnde het breukdeel).
- Actieve Vereniging van Eigenaars - professioneel beheerd.
- Servicekosten: € 103,99 per maand.
- De VVE bestaat uit 2 leden.

BIJZONDERHEDEN
- Parkeren middels vergunningensysteem, aanvraag 2 vergunningen mogelijk (bron: gemeente Amsterdam)
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Gelegen op eigen grond
- CV-ketel, Intergas 2018
- Bouwjaar: circa 1883
-Epa label C

Woonoppervlakte: GO 124m² (BVO = 146m²) - meetrapportage beschikbaar

Levering: in overleg

BIEDEN OP DEZE WONING
Wij nodigen u uit om uw bieding uit te brengen via onze website, zodat deze wordt opgenomen in ons biedlogboek.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN 2580/NVM Meetinstructie: De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1883

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder