Vorige | Volgende

Emmastraat 40 /hs A4 1075HW Amsterdam, Valeriusbuurt Oost

Huurprijs € 950 per maand

Omschrijving

Emmastraat 40 huis

Op de begane grond zijn 4 individuele kamers beschikbaar gekomen voor korte lopende verhuur aan bedrijven. De gehele verdieping is 110 m2 vvo met kleine opslag 13 m2 in de kelder, units zijn vanaf 16 m2 tot 48 m2.

- A4 voorzijde rechts € 950,- per maand met een oppervlakte van 16 m2 met kelder van 13 m2 (excl. servicekosten)

De huurovereenkomst is van korte duur 3 maanden welke door beide partijen kan worden verlengd.

Een stijlvol kantoorpand genaamd Emma House. Gelegen in het hartje van Amsterdam-Zuid en op loopafstand van verschillende winkelstraten en horecagelegenheden.

Het pand verkeert in goede staat en is voorzien van onder andere een stijlvolle houten vloer, een centrale hal en een archiefkelder.

Gelegen om de hoek van de Cornelis Schuytstraat en achter de Apollolaan bevindt dit pand zich op een prettig en rustig stukje van Amsterdam. Het is tevens ook erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer via tram 2 en 16, diverse (nacht) buslijnen en met de auto van de Ring A10 via afslag S109 (RAI, WTC) en S108 (oud-zuid).

Het pand beschikt in totaal over drier verschillende ruimtes beschikbaar variërend van € 650 tot €1 750 per maand en zijn als volgt verdeeld

- A1 voorzijde links € 1.000,- per maand met een oppervlakte van 27 m2 (is verhuurd tot 31 oktober 2019)
- A2 tuinzijde links en A3 tuinzijde rechts € 1.850,- per maand met een oppervlakte van 67 m2 (excl. servicekosten)
- A4 voorzijde rechts € 950,- per maand met een oppervlakte van 16 m2 met kelder van 13 m2 (excl. servicekosten)

Verhuur aan een partij met diverse onderhuurders behoort ook tot de mogelijkheid.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-01-19
Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 110 p/m
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder