Vorige | Volgende

Europaplein 93 1078GZ Amsterdam, Scheldebuurt West

Omschrijving

Uitstekend gelegen en zeer goed afgewerkte bedrijfsruimte met tuin, in de Rivierenbuurt recht tegenover de Amsterdam RAI.

Object: bedrijfsruimte van ca. 100 m V.V.O. , gelegen op de begane grond, volgens het bestemmingsplan heeft het een maatschappelijke bestemming.

Bereikbaarheid: De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (metro, tram en bus). Het metrostation van de Noord-Zuidlijn ligt op 100 meter afstand. Tevens is het met de auto ook zeer goed te bereiken, de afstand tot de ring A10 is minder dan 500 meter.

Voorzieningen: de ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
- Toiletruimte
- pantry
- verwarmingsinstallatie
- verlichting
- systeemplafond

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

Huurprijs: 250,- per m per jaar excl. BTW.

Eenmalige overnamekosten: 20.000,- excl. BTW. (bestaande uit: Systeemplafond, vloerbedekking en inbouw).

Huurbetaling: per maand/kwartaal vooruit.

Huurindexatie : Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar.

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).

Zekerheidstelling: een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten.

Energiekosten: huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Almere Haarlem en Lelystad
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-11-2019
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder