Vorige | Volgende

Fizeaustraat 19 1097SC Amsterdam, De Wetbuurt

Huurprijs € 950 per maand

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de Fizeaustraat, dit is een zijstraat van de Hugo de Vrieslaan (S112) die van Amsterdam Amstel richting Watergraafsmeer gaat. Het object is goed gelegen in de straat en voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde die voor veel daglicht toetreding zorgt. Tevens is het object voorzien van een eigen entree en eventueel een bergruimte aan de zijkant die middels grote deuren goed toegankelijk is. Aan het begin van de straat is Hotel V – The Lobby gelegen.

LOCATIE
Het object betreft een zelfstandige bedrijfsunit en is gelegen op de begane grond nabij station Amsterdam Amstel in een rustige straat.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De Fizeaustraat 19 is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de S111 en de S112 is de ringweg A10 op korte rijafstand goed bereikbaar. Ook het centrum van Amsterdam is goed bereikbaar via o.a. de Wibautstraat en Amsterdam Zuid via de Vrijheidslaan en Churchill-laan.

Openbaar vervoer:
Het object is uitstekend gelegen ten opzicht van de openbaar vervoersvoorzieningen. Station Amsterdam Amstel is op ca. 10 minuten loopafstand goed bereikbaar. Hier bevinden zich alle openbaarvervoersverbindingen (trein, tram, bus en metro). Op ca. 5 minuten lopen vertrekken bussen 37, 40 en 65 richting Station Amsterdam Amstel, Station Amsterdam Zuid, Noord, KNSM eiland en het Muiderpoortstation.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

BESTEMMING
Gemengd - 1: Kantoren, zakelijke dienstverlening, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening. Overig gebruik (ook horeca) is uitgesloten.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Ca. 60 m² V.V.O. gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt CASCO verhuurd. Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder. De ruimte is op dit moment onder andere voorzien van:
- Eigen entree.
- Toiletvoorziening.
- Pantryvoorzieningen.
- Huidige kamerindeling.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ PM.
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

HUURINDEXATIE
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-12-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren ’50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts één buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder