Vorige | Volgende

Fluitekruidweg 257 1508AG Zaandam

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Voor de starter of doorstromer die z'n twee linkerhanden graag in z'n zakken houdt hebben wij de ideale plek gevonden! Namelijk, De Fluitekruidweg 257 te Zaandam.

Het appartement op de hoek van het complex beschikt over van oorsprong drie slaapkamers 1 slaapkamer is bij de woonkamer getrokken zodat er een ruime woonkamer over de volle breedte van het appartement is ontstaat die ook meteen toegang geeft tot het balkon.
De keuken is vernieuwd en in een L-vorm met inbouwapparatuur. De badkamer alsmede het toilet zijn recent vernieuwd. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. Door het plaatsen van een extra wandje is er ook weer eenvoudig een 3e slaapkamer te creren.

Het uitzicht is vrij, groen, privacy vol en heerlijk in het zonnetje. Als we de goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer, het Jagersveld, alsmede de snelweg hierbij optellen worden we echt enthousiast! Benieuwd geworden? Reageer snel voor een bezichtiging.

Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 70 m
Inhoud: 244 m
Aanvaarding: in overleg

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen richting Amsterdam, Purmerend, Haarlem en Alkmaar. Ook dichtbij NS-station Kogerveld (je bent binnen 20 minuten op Amsterdam CS!). Voorts op korte afstand van winkels, diverse supermarkten en recreatiegebieden Jagersplas en 't Twiske.

Bijzonderheden:
- liftinstallatie in dit complex aanwezig;
- 3 slaapkamers;
- servicekosten 240,-- (inclusief waterverbruik en voorschot verwarming)
- separate berging in de onderbouw.

Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder