Vorige | Volgende

Fokke Simonszstraat 2 H 1017TG Amsterdam

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
31 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Ontzettend leuk studio-appartement op de begane grond met gezamenlijke binnentuin op het zuiden! Dit knusse appartement is gelegen aan de Fokke Simonstraat, tussen de Vijzelgracht en Reguliersgracht, ín het centrum van Amsterdam.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De Fokke Simonszstraat is een rustige zijstraat van de Vijzelgracht. Echt gelegen op een toplocatie in hartje Centrum: net buiten de grachtengordel maar toch heel rustig. Op loopafstand bevinden zich o.a. het Marie Heinekenplein en het Rijksmuseum. Op een steenworpafstand treft u de Utrechtsestraat met diverse leuke cafés en restaurants en u bent ook zo op het Rembrandt- en/of het Leidseplein. Het appartement ligt aan de rand van de hippe Pijp met leuke winkels, kroegjes en de beroemde Albert Cuypmarkt.

Parkeren gaat middels het vergunningenbeleid. Op dit moment is de wachttijd 3 maanden (aldus de gemeente Amsterdam)

De openbaar vervoerverbindingen zijn uitstekend. Zoals de tram, bus als de Noord Zuid-lijn met de halte op de Vijzelstraat op 30 meter afstand! Op circa 10 fietsminuten afstand is het Centraal Station en de Ringweg A10 bereikt u snel via afslag S112.

INDELING (zie plattegronden)
Middels de eigen entree betreed je dit leuke studio appartement gelegen op de begane grond. Je komt direct binnen in de woonkamer met open keuken. Er is hier een gezellige zit- én eethoek gecreëerd. De keuken is voorzien van diverse kasten een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en de wasmachine aansluiting.

Aan de achterzijde is een slaapkamer gecreëerd. Door een scheidingswand is er sprake van enige privacy. Hier tref je ook de badkamer aan met douche, toilet en fonteintje.

Middels een loopdeur kom je uit in de gezamenlijke binnentuin.

BIJZONDERHEDEN
- Knus studio-appartement op de begane grond;
- Hoge plafonds!
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 98,49 per maand;
- Bestemming Gemengd-1: er mag gewoond worden;
- Beschermd stads-/ dorpsgezicht;
- Oplevering in overleg.
- Gemeenschappelijke binnentuin.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Fokke Simonszstraat 2, 4 en 6' te Amsterdam en wordt door VVE.nl beheerd. De maandelijkse bijdrage is € 98,49 en er is een MJOP aanwezig.

DUURZAAMHEID
Het appartement is voorzien van energielabel F.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak loopt t/m 30-09-2053 en de canon bedraagt €1604,- per jaar. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
Verkoper heeft voor de spijtoptantregeling geopteerd en kan van de meest gunstige condities voor eeuwigdurende erfpacht gebruik maken!

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend Fokke Simonszstraat 2 hs te 1017 TG Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie I nummer 11331 A-1, uitmakende het achtendertig/vijfhonderd derde (38/503e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beautiful studio apartment on the ground floor with shared south-facing courtyard garden! This cosy apartment is located on Fokke Simonstraat, between Vijzelgracht and Reguliersgracht, in the centre of Amsterdam.

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
Fokke Simonszstraat is a quiet side street of Vijzelgracht. It is situated in a prime location in the heart of the city centre: just outside of the ring of canals but still very quiet. Within walking distance are the Marie Heinekenplein and the Rijksmuseum, among others. Within a stone's throw, you will find the Utrechtsestraat with several nice cafés and restaurants and you can also easily reach the Rembrandt and/or Leidseplein. The apartment is located on the edge of the hip Pijp area with nice shops, pubs and the famous Albert Cuyp market.

Parking is through the permit policy. Currently, the waiting time is 3 months (according to the Council of Amsterdam)

Public transport connections are excellent. Among them tram, bus and the North-South line with the stop on Vijzelstraat 30 metres away! About 10 cycling minutes away is Central Station and the A10 ring road is quickly reached via exit S112.

LAYOUT (see floor plans)
Through the private entrance you enter this lovely studio apartment located on the ground floor. You enter directly into the living room with open kitchen. Here, a cosy sitting and dining area has been created. The kitchen is equipped with various cupboards, a 4-burner gas hob with extractor hood and a washing machine connection.

A bedroom has been created at the rear. A dividing wall ensures privacy. Here you will also find the bathroom with shower, toilet and basin.

A wicket gate leads to the communal courtyard garden.

DETAILS
- Cosy studio apartment on the ground floor;
- High ceilings!
- Active Homeowners' Association , monthly contribution € 98,49 per month;
- Mixed-1 zoning: living is allowed;
- Protected city/townscape;
- Delivery in consultation.
- Communal courtyard garden.

PROPERTY
The apartment right is located on land issued under long lease. The current period runs until 30-09-2053 and the canon is €1604 per year. The general provisions 2000 of the municipality of Amsterdam apply.
The seller has opted for the regret opt scheme and can make use of the most favorable conditions for perpetual leasehold!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
31 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder