Vorige | Volgende

Fokke Simonszstraat 84 hs 1017TK Amsterdam

Bouwjaar
1893
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Uniek en speels ingedeeld twee/driekamerappartement van 68 m² verdeeld over 35 m² NEN2580 en 33 m² zeer goed te gebruiken 'overige inpandige ruimte'. Het appartement is gelegen in een pittoresk straatje in het centrum, om de hoek van de Reguliersgracht, het Amstelveld en de Pijp.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Entree met in het oog springende vide van ruim 4 meter hoog. Middels een authentieke trap is de eetkamer bereikbaar die in open verbinding staat met de keuken. De keuken is eenvoudig en voorzien van een fornuis met oven. Zowel vanuit de eetkamer als de keuken uitzicht op de patio. Aan de voorzijde is een entresol die momenteel in gebruik is als werkplek. Vanuit de entree met ruimte voor garderobe en kasten is de slaapkamer bereikbaar. Vanuit de slaapkamer is de patio bereikbaar die wordt gedeeld met de buren van nummer 86-H. De badkamer is voorzien van bad, wastafel toilet en wasmachine/droger. De straat wordt heringericht, waardoor de parkeerplaatsen aan de kant van de woning worden verwijderd en de stoep verbreed. Extra woongenot voor de nieuwe bewoners van dit charmante appartement, midden in de stad!

LIGGING
De Fokke Simonszstraat is een rustige straat in het centrum van Amsterdam tussen de Vijzelgracht en de Reguliersgracht. Alle gemakken liggen op loopafstand, zo bent u binnen een paar minuten in de gezellige Utrechtsestraat of in de bruisende Pijp, met bijzondere winkels en leuke restaurantjes en cafés. Maar ook de Hermitage, Carré, het Concertgebouw en het Rijksmuseum bevinden zich op loopafstand.
Het openbaarvervoer is uitstekend. Tram- en metrohalte Vijzelgracht zijn om de hoek (lijn 1, 7, 19, 24 en de Noord-Zuidlijn). Met de tram en/of de metro bent u in 20 minuten op Schiphol en in 5 minuten op de Zuidas of op Amsterdam Centraal.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond;
- Schilderwerk buitenzijde voor eind 2020;
- Prima functionerende VvE Fokke Simonszstraat 84/86;
- Servicekosten € 128,- per maand;
- De woning wordt 'as is' verkocht: ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Unique, cleverly designed two/three-room apartment with 68 m² of living space divided into 35 m² (NEN 2580) and 33m² of practical 'other indoor space’. This is where you’ll find the bedroom and the bathroom. The apartment is in a picturesque street in the centre of Amsterdam, just around the corner from Reguliersgracht, Amstelveld and the Pijp neighbourhood.

LAYOUT
Entrance with an eye-catching, four metre-high mezzanine. Authentic stairs lead to the dining room, which flows into the smart open-plan kitchen. T
. View of the patio from the dining room and the kitchen. Entresol at the front, currently in use as a working place . The entrance, with room for a cloakroom and extra cupboards, leads to the bedroom with acces to the patio, which is shared with the neighbours at number 86-H. The bathroom has a bath, basin and toilet and washingmachine . The street is currently undergoing a facelift. The parking spaces on the apartment side will be removed and the pavement will be widened, making it even nicer for the new owners of this charming apartment in the middle of town!

LOCATION
Fokke Simonszstraat is a quiet street in the centre of Amsterdam between Vijzelgracht and Reguliersgracht. All the necessary amenities are within walking distance. You can be in the friendly Utrechtsestraat or the vibrant Pijp neighbourhood, with their speciality shops and great bars and restaurants, in a matter of minutes. The Hermitage, Carré, the Concertgebouw and Rijksmuseum are all a short walk away too.
The property is very convenient for public transport. The Vijzelgracht tram and metro stop (routes 1, 7, 19 and 24, and the Noord-Zuid metro line) are just around the corner, taking you to Schiphol airport in 20 minutes, or Zuidas or Amsterdam Centraal Station in just five minutes.

DETAILS
- Freehold property
- Front paintwork renewed in late 2020
- Efficient homeowners’ association (VvE) for Fokke Simonszstraat 84/86
- Monthly service costs: €128
- The property is being sold 'as is': age clause and asbestos clause apply
- Transfer subject to agreement.


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkhei
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder