Vorige | Volgende

Frans van Mierisstraat 56 - HS 1071RW Amsterdam

Huurprijs € 3.200 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
142 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim en licht 2-laags benedenhuis met tuin, gelegen op perfecte locatie in het Museumkwartier in Oud-Zuid.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke opgang treft u de voordeur. Entree, via de hal komt u uit in de woning. De hal biedt toegang tot toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer met houten vloer, half-open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de veranda en tuin.
Vanuit de hal is er een trap naar het souterrain, hier bevinden zich: hal met bergkasten, meterkast en een berging / wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en inloopkast, ruime slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand. Tussen deze slaapkamers in is een badkamer gecreëerd met ligbad, separate douche, dubbele wastafel en toilet. De derde slaapkamer met vaste kast bevindt zich aan de achterzijde.

Omgeving:
De Frans van Mierisstraat is een rustige straat in een kindvriendelijke buurt, om de hoek van de Van Baerlestraat, de Lairessestraat en het Museumplein. De ligging van deze woning is ideaal te noemen, werkelijk alle voorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen. In de directe omgeving is een diversiteit aan winkels, speciaalzaken, traiteurs, fijne restaurants en gezellige cafe's. Het Vondelpark voor de dagelijkse ontspanning, het Concertgebouw en de diverse bekende musea liggen in de directe nabijheid, evenals diverse scholen.

De uitvalswegen A9 en A10 zijn op enkele autominuten afstand. Schiphol is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Daarnaast is er een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (diverse trams en bussen via de Lairessestraat en Willemsparkweg) en de uitvalswegen. Parkeren kan in de straat middels het vergunningstelsel, of in de openbare parkeergarage onder het Museumplein.

Bijzonderheden:
- De woning is ca. 142 m2
- De tuin is ca. 43 m2
- Veel kast- en bergruimte
- Huurprijs: exclusief gas/water/licht
- Waarborgsom: 2 maanden huur
- Ingangsdatum: per direct
- Energielabel: E

__________________________________________________________


Spacious and bright 2-storey ground floor apartment with garden, situated in perfect location in the Museum Quarter in Old South.

Layout:
Through the communal entrance you will find the front door. Entrance, through the hall you enter the flat. The hall provides access to toilet with fountain, spacious and bright living room with wooden floor, semi-open kitchen with appliances. From the kitchen there is access to the veranda and garden.
From the hall there is a staircase to the basement, here are: hallway with storage cupboards, cupboard and a storage / laundry room with plumbing for washing machine and dryer, spacious front bedroom with closet and walk-in closet, spacious rear bedroom with wardrobe. Between these bedrooms is a bathroom created with bath, separate shower, double sink and toilet. The third bedroom with closet is located at the rear.

Surroundings:
The Frans van Mierisstraat is a quiet street in a child friendly neighborhood, around the corner from the Van Baerlestraat, Lairessestraat and Museumplein. The location of this house can be called ideal, really all amenities are on the doorstep. In the immediate vicinity is a variety of shops, specialty shops, caterers, fine restaurants and cozy cafes. The Vondelpark for daily relaxation, the Concertgebouw and several famous museums are in the immediate vicinity, as well as several schools.

The A9 and A10 motorways are just a few minutes away by car. Schiphol Airport is easily accessible both by car and by public transport. In addition, there is a very good accessibility by public transport (various trams and buses through the Lairessestraat and Willemsparkweg) and highways. Parking is available in the street through the permit system, or in the public parking garage under the Museumplein.

Special features:
- The house is approx 142 m2
- The garden is approx 43 m2
- Lots of closet and storage space
- Rent: excluding gas / water / electricity
- Deposit: 2 months rent
- Starting date: per immediately
- Energy label E
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
142 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder