Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Fritz Conijnstraat 4 - 1 1063CC Amsterdam

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** English version below***

Grijp je kans! Dit gezellige driekamerappartement gelegen in een rustige straat nabij uitvalswegen is nu beschikbaar. Met twee slaapkamers, twee balkons en een ruime berging in de onderbouw, is dit er weer een om niet te missen.

Indeling
Gezamenlijke entree en trappenhuis. Toegang tot de woning op de tweede verdieping. Je komt binnen in de hal met meterkast en separaat toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer met twee ingebouwde kasten en toegang tot het eerste balkon. Het balkon is gelegen op het westen, een heerlijke ontspannen plek om te genieten van de middag- en avondzon. De keuken heeft ook toegang tot het balkon en is voorzien van voldoende bergruimte en heeft diverse apparatuur zoals koelkast, fornuis en afzuigkap.
Aan de achterzijde van de woning zijn twee ruime slaapkamers te vinden. De ene heeft een nisje en de ander een ingebouwde kast en toegang tot het tweede balkon. Tevens kun je vanuit de laatste de badkamer bereiken. Deze is voorzien van zitbad met douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.
In de onderbouw is er nog een ruime berging te vinden met voldoende ruimte voor opslag en fietsen.

Omgeving
De Fritz Conijnstraat ligt in de wijk Slotermeer-Noordoost. Nabij winkelcentrum Plein '40-'45 en het Bos en Lommerplein met een zeer diverse winkelaanbod, van Albert Heijn tot Hema en van Kruidvat tot Holland & Barrett en tevens leuke horeca gelegenheden zoals Buurman & Buurman, Terrasmus en Bagel & Beans. Deze locatie is zeer goed te bereiken met station Sloterdijk op enkele minuten fietsen, vanwaar treinen, trams, metro's en bussen gaan. Sloterdijk Centrum is volop in ontwikkeling tot een nieuwe bruisende woonwijk. Ook is de N200 naar Haarlem en de Ring A10 met enkele minuten rijden bereikt.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 58m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Balkons: ca. 6m2
- Berging op de begane grond
- Rustige ligging
- Actieve VvE, professioneel beheerd, maandelijkse bijdrage € 167,-
- Erfpacht, huidige canon bedraagt: € 60,33 per jaar, tijdvak loopt tot 30-04-2029, aanvraag overstap naar eeuwigdurend onder de gunstige voorwaarden is aangevraagd!
- Oplevering in overleg

*** English version***

Take your chance! This cozy three-room apartment located in a quiet street is Amsterdam West is now available. With two bedrooms, two balconies and a large storage room in the basement, this is another one not to be missed.

Layout
Shared entrance and staircase. Access to the house on the second floor. You enter the hall with meter cupboard and separate toilet. At the front is the bright living room with two built-in wardrobes and access to the first balcony. The balcony is located on the west, a wonderfully relaxing place to enjoy the afternoon and evening sun. The kitchen also has access to the balcony and is equipped with sufficient storage space and has various equipment such as refrigerator, stove and extractor hood.
At the rear of the house are two spacious bedrooms. One has a niche and the other a built-in closet and access to the second balcony. You can also reach the bathroom from the latter. This is equipped with a hip bath with shower, washbasin and washing machine connection.
In the basement there is a large storage room with enough space for storage and bicycles.

Surroundings
The Fritz Conijnstraat is located in the Slotermeer-Northeast district. Near shopping center Plein '40-'45 and Bos en Lommerplein with a very diverse range of shops, from Albert Heijn to Hema and from Kruidvat to Holland & Barrett and also nice places such as Buurman & Buurman, Terrasmus and Bagel & Beans. This location is very easy to reach with Sloterdijk station at a few minutes by bike, from where trains, trams, metros and buses go. Sloterdijk Center is in full development into a new bustling residential area. The N200 to Haarlem and the Ring A10 are also a few minutes' drive away.

Particularities
- Living area: approx. 58 m2 (NVM measurement report available)
- Balconies: approx. 6 m2
- Storage room on the ground floor
- Quiet location
- Active VvE, professionally managed, monthly contribution € 167,-
- Situated on ground lease, the current ground rent is: € 60.33 per year, period runs until 30-04-2029, application for a switch to perpetual under the favourable conditions has been requested!
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-10-14
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Noordoost

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder