Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Gedempte Singelgracht 22 1441AP Purmerend, Binnenstad

Huurprijs € 14.616 per jaar

Omschrijving

Te HUUR: Prachtige winkelruimte op uitstekende zichtlocatie in hartje centrum van Purmerend.

Een uitstekende plek op een goede zichtlocatie in het gezellige centrum van Purmerend. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) rondom de winkelruimte. Een op-/uitstapplaats voor openbaar vervoer (bus) bijna voor de deur.

De oppervlakte is 54m≤ VVO. De nette afgewerkte ruimte is nu ingericht als kapsalon en de inventaris van de huidige huurder kan eventueel worden overgenomen. Verder voorzien van plavuizen, systeemplafond met inbouwverlichting en airconditioning.

INDELING
Winkelruimte met pantry, half betegeld toilet met wandcloset en fonteintje en een bergruimte met pantry, boiler, wasmachine aansluiting en meterkast (12 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Huurprijs Ä14.616,- per jaar (exclusief btw);
Huurperiode in overleg
Aanvaarding per direct

De winkelruimte heeft bestemming centrum. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor:
- culturele voorzieningen;
- detailhandel;
- dienstverlening;
- horecabedrijven, in categorie 1a en 1b zoals opgenomen in de bij deze regels behorende Bijlage 3 (Staat van Horeca-activiteiten);
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- bedrijven in de categorieŽn A en B zoals opgenomen in de bij deze regels behorende Bijlage 2 (Staat van bedrijfsactiviteiten functiemenging);
- ter plaatse van de aanduiding 'horeca', horecabedrijven tot en met de categorie 2 zoals opgenomen in de bij deze regels behorende Bijlage 3 (Staat van Horeca-activiteiten);

Een mooie ruimte geschikt voor meerdere doeleinden!
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. We leiden je graag rond en vertellen je ook graag meer over de mogelijkheden!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder