Vorige | Volgende

Gein-Noord 71 1391HX Abcoude

Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
925 m²

Omschrijving

Fantastisch gelegen vrijstaande woning c.q. bouwkavel aan de prachtige rivier "Het Gein"!

Tussen Abcoude en Weesp, aan een kronkelend dijkje ligt dit prachtige perceel. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over de weilanden richting Amsterdam, achter ligt de woning aan het vaarwater van Het Gein. Deze woning ligt rondom heerlijk vrij en is daardoor oprecht een heel idyllisch plekje…!

Het is een knusse, vrijstaande woning van 50 m² woonoppervlak gelegen op een ruim perceel eigen grond van 925 m². Het perceel heeft een breedte van circa 66 meter. De diepte varieert tussen de 10 tot 17 meter. Verder beschikt de woning over eigen parkeergelegenheid, een ruime schuur en aanlegmogelijkheden voor uw boot.

Het centrum van het nabij gelegen Weesp ligt op slechts 3,0 kilometer en beschikt over uitstekende voorzieningen en een NS-station. Abcoude (met NS-station) ligt op 5,0 kilometer. Zie meer informatie bij ‘Ligging’.

Gein-Noord is een kronkelende, rustige dijk om aan te wonen. Op nog geen kilometer afstand ligt de N236. Via deze provinciale weg zit u zo in Amsterdam of op de A1/A9.

BOUWKAVEL VOOR NIEUWBOUW:

Het is mogelijk om een nieuwe woning op deze prachtlocatie te bouwen. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van 400 m³ die te vergroten is met vergunningsvrije uitbouwen. In de direct te downloaden brochure treft u hier meer informatie over aan. Hierin treft u onder andere informatie aan over de grootte en vorm. Daarnaast zijn er bepalingen opgenomen over het ‘bouwvlak’ maar ook bijvoorbeeld vergunningsvrije uitbouwen en/of bijgebouwen.

LIGGING:

De groene en waterrijke achtertuin van Amsterdam. Hardlopen langs de weilanden, fietsen, hockeyen, voetballen en tennissen. Het kan allemaal. Diverse winkels en restaurants zijn in het gezellige centrum van Abcoude en Weesp te vinden. Je kunt op de fiets en met de sloep naar bijvoorbeeld de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht of Amsterdam. Lokaal is er ook een actief cultureel leven met o.a. een Zomer festival, het Piet Mondriaan theater, het Jazz-huis en nog veel meer.
Het treinstation, en de perfecte uitvalswegen rondom Abcoude (A2, A9, A1).

INDELING WONING:

Begane grond (39 m²): Via de entree aan de zijkant van de woning (uitbouw) toegang tot de hal met meterkast, keuken aan de achterzijde met deur naar de tuin en de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en het toilet. Woon-/eetkamer van 24 m² met aan drie zijden vrij uitzicht en een balkenplafond (onderkant balken op 2.05 meter) en houtkachel.

Eerste verdieping (11 m², nok 2.40 m) : Overloop met toegang tot de slaapkamer.

SCHUUR:

Houten schuur (39 m²), betonplaat zonder fundering, voorzien van elektra (ook krachtstroom), verwarming, water en de wasmachine/drogeraansluiting.

OVERIGE:

- Bouwjaar 1920 (opgave BAG), aanbouw keuken 1982
- Perceeloppervlakte 925 m², eigen grond
- De woning is geen gemeentelijk- of rijksmonument
- Voorzien van dakisolatie, geïsoleerde voorzetwanden en grotendeels dubbel glas, energielabel D
- CV-ketel Nefit, 2011, eigendom
- De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering
- Geen asbest aanwezig voor zover bekend
- Gastank van 990 liter via een huurovereenkomst met Benegas (€ 85 per jaar)
- In 2018 heeft een dijkverbetering plaatsgevonden
- Oplevering in overleg
- De uitgebreide brochure is direct te downloaden via nienaber.nl en funda.nl

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Perceeloppervlakte
925 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Abcoude

Abcoude is een stad in de provincie Utrecht. Het ligt ongeveer 13 km ten zuidoosten van (het centrum van) Amsterdam. Abcoude ligt in 'het groene hart' en is de thuishaven van de Ronde Venen, die prachtige fiets-, wandel- en zeilmogelijkheden bieden. Het Abcoudermeer heeft een directe verbinding met water naar Amsterdam en de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Abcoude is gelegen aan de water- en wegverbindingen tussen Amsterdam en Utrecht. Dit heeft een impact op het dorp gehad. Vroeger stopten veel reizigers met hun rijtuigen en schuiten om bij een van de haltes uit te stappen, die overigens nog steeds bestaan.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder