Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

George Gershwinlaan 73 E 1082MT Amsterdam, Zuidas Zuid

Huurprijs € 3.750 per maand

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
143 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
1.961 m²

Omschrijving

TE HUUR

Schitterend licht "high end" modern afgewerkt 3 kamer begane grond appartement van 143 m2 met een plafondhoogte van 2,90m met 2 badkamers in het iconische gebouw The George aan de Zuidas.

INDELING
Het appartement beschikt over een prachtige woonkamer en keuken van ca 70 m2, ruime hal bij binnenkomst, twee slaapkamers (18m2 en 12m2) elk met eigen badkamer, gastentoilet, inpandige berging en ruimte voor wasmachine. De ruim bemeten Bulthaup keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien, apparatuur van Siemens, zeer ruime koelkast, combi-oven, vaatwasser, aparte vriezer, Bora keramische kookplaten en wijnkast.

Vanuit de woonkamer direct toegang tot het ruime terras van ca 20m2 gelegen op het zuiden, over de gehele breedte van de woning, direct grenzend aan de Boelegracht en met de gehele dag zon. De harmonicadeuren naar het terras zijn volledig te openen en maken de woonkamer en terras in de zomer één geheel.

Het gehele appartement is voorzien van domotica, zodat u naast gebruikersvriendelijke schermpjes in de verschillende ruimten ook verlichting, verwarming en luchtcirculatie met uw i-phone of i-pad kunt bedienen, zelfs op afstand. Vloerverwarming is per ruimte afzonderlijk in te stellen.

Eventueel zijn er twee parkeerplaatsen met elektrisch oplaadpunt tegen een meerprijs van €350,00 per parkeerplaats, per maand te huur in de onderliggende parkeergarage.

OMGEVING:
Het zakendistrict van Amsterdam biedt een sterke mix van woningen en kantoren, met veel restaurants, koffietentjes en fitness op loopafstand. De Albert Heijn is letterlijk één minuut lopen, net als NS Station Zuid dat perfecte trein- en metroverbindingen biedt naar o.a. Amsterdam Rai, het centrum en de internationale luchthaven Schiphol. En wie gebruik maakt van een auto is binnen enkele minuten op de ring A10.

BIJZONDERHEDEN:
- High end begane grond appartement
- Bulthaup keuken
- domotica
- Ruime berging in de kelder
- Hoge plafonds en plafond hoge deuren
- Mogelijkheid tot het huren van twee parkeerplaatsen direct onder de woning, beide met aansluiting voor een elektrische auto, alsmede een scooterparkeerplaats voor €350,00 per parkeerplaats
- Twee slaapkamers elk met aangrenzende badkamer
- De harmonicadeuren verbinden het ruime terras op het zuiden aan het water in zijn geheel met de woonkamer voor een optimaal binnen-buiten gevoel.
- Volledig geïsoleerd

HUURVOORWAARDEN
- Huurprijs: € 3.750,- per maand, exclusief de servicekosten, gas, water, elektriciteit en internet
- Waarborgsom: 2 maanden huur;
- Beschikbaar per direct;
- ROZ huurcontract, optie minimaal 12 maanden huren;
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd;
- Oplevering: in overleg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FOR RENT

Beautifully bright "high-end" modern 3-room ground-floor apartment of 143 m2 with a ceiling height of 2.90 m with 2 bathrooms in the iconic building The George on the Zuidas.

LAYOUT
The apartment has a beautiful living room and kitchen of approx 70 m2, spacious hall on entering, two bedrooms (18 m2 and 12 m2) each with an ensuite bathroom, guest toilet, storage room and space for a washing machine. The generously sized Bulthaup kitchen with cooking island is fully equipped with Siemens appliances, very spacious refrigerator, combi oven, dishwasher, separate freezer, Bora ceramic hobs and wine cabinet.

From the living room you have direct access to the spacious south-facing terrace of approximately 20m2, across the entire width of the house, directly adjacent to the Boelegracht, where you can enjoy the sun all day long. The folding doors to the terrace can be opened completely and make the terrace part of the living room in summer.

The entire apartment is equipped with home automation, so that in addition to user-friendly screens in the various rooms, you can also control lighting, heating and air circulation with your i-phone or i-pad, even remotely. Underfloor heating can be set separately per room.

Optionally, there are two parking spaces with electric charging points in the underlying parking garage, for rent per month at an additional cost of € 350 per parking space.

AREA:
Amsterdam's business district offers a strong mix of homes and offices, with many restaurants, coffee shops and fitness facilities within walking distance. The Albert Heijn supermarket is literally a one-minute walk, just like NS Station Zuid, which provides perfect train and metro connections to Amsterdam Rai, the city centre and Schiphol International Airport. And you can be on the A10 ring road within a few minutes by car.

PARTICULARS:
- High-end ground-floor apartment
- Bulthaup kitchen
- Home automation
- Spacious storage room in the basement
- High ceilings and ceiling-high doors
- Option to rent two parking spaces directly underneath the house, both with connections for an electric car, as well as a scooter parking space for € 350 per parking space
- Two bedrooms each with an ensuite bathroom
- The folding doors connect the spacious south-facing terrace on the water with the living room for an optimal indoor-outdoor feeling.
- Fully insulated

RENTAL TERMS
- Rent: € 3.750,- per month, excluding service costs, gas, water, electricity and internet
- Deposit: 2 months rent;
- Available immediately;
- ROZ lease (Dutch Real Estate Council conditions), option for a minimum 12-month tenancy;
- Guarantees not accepted;
- Handover date to be agreed.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
1.961 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder