Vorige | Volgende

Gerrit Mannourystraat 23 1062LA Amsterdam

Bouwjaar
1993
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht 4-kamerHOEKappartement met balkon / loggia gelegen op de 6e verdieping in een goed onderhouden complex met lift.

De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers, is 91 m2 groot, heeft een eigen parkeerplaats en berging en het recht van erfpacht is EEUWIGDUREND AFGEKOCHT.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De Gerrit Mannourystraat ligt op steenworp afstand van het Hoofddorpplein, net buiten de ring aan de rand van opkomend stadsdeel Nieuw-West. Een wijk met vele voorzieningen in de omgeving zoals scholen, winkels op het Sier- en Hoofddorpplein en trendy horecazaken. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in het Vondelpark, op de Overtoom, of in Amsterdam Zuid. Met NS station Lelylaan op loopafstand vanwaar je snel op Schiphol of Sloterdijk bent, is ook het openbaar vervoer is gunstig gelegen. Ook liggen er diverse tram-, metro- en bushaltes nabij, die je naar het Centraal Station of de Zuidas brengen. Tot slot ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ringweg A-10.

INDELING (zie plattegronden)
Via de nette gemeenschappelijke entree bereik je via de lift of het trappenhuis de woning op de zesde verdieping.

Zesde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer geeft toegang tot de loggia en heeft een vrij uitzicht over groen. De half open keuken is te bereiken via de woonkamer en is voorzien van diverse boven- en onderkasten. De woonkamer bied voldoende ruimte aan zowel een gezellige zit- als eethoek.

Het appartement heeft drie slaapkamers, alle drie van goede afmetingen en met voldoende licht. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast is het appartement voorzien van een separaat toilet met fontein en een inpandige berging met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tot slot is er nog een separate berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex.

BIJZONDERHEDEN
- Ruime en lichte woonkamer;
- Maar liefst 3 slaapkamers;
- Loggia met vrijuitzicht;
- Woonoppervlakte circa 91m2, gemeten volgens de BBMI;
- Aparte berging en parkeerplaats op de begane grond;
- Er is een lift in het complex aanwezig;
- VvE-bijdrage is € 200,73 per maand;
- Energielabel B;
- Erfpacht: zowel het huidig tijdvak als het eeuwigdurend tijdvak zijn afgekocht;
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Niet-zelf-bewoond-clausule van toepassing;

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Gerrit Mannourystraat 1 t/m 99' te Amsterdam en wordt professioneel beheerd de VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 180,47 per maand voor de woning en € 20,26 voor de parkeerplaats, samen € 200,73.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Zowel het huidig tijdvak (lopend t/m 15 december 2050) als het eeuwigdurend tijdvak zijn door de verkoper afgekocht. De algemene bepalingen 2016 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

DUURZAAMHEID
Het appartementsrecht is voorzien van energielabel B.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de zesde verdieping met bijbehorende berging gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend Gerrit Mannourystraat 23 te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie E nummer 7019-A-62, uitmakende het 99/10921e onverdeeld aandeel in de gemeenschap en;

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplek, gelegen op het maaiveld vóór het na te melden gebouw te Amsterdam aan de Gerrit Mannourystraat, plaatselijk genummerd 23, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie E nummer 7019-A-183, uitmakende het 13/10.921e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovely spacious and bright 4-room apartment with balcony / loggia located on the 6th floor in a well-maintained complex with lift.
The property has no less than 3 bedrooms, is 91 m2 in size, has its own parking space and storage room and the leasehold right has been bought off in perpetuity.

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
The Gerrit Mannourystraat is a stone's throw from Hoofddorpplein, just outside the ring road on the edge of up-and-coming Nieuw-West district. A neighbourhood with many amenities in the vicinity such as schools, shops on Sier- and Hoofddorpplein and trendy catering establishments. By bike, you can be in the Vondelpark, on the Overtoom, or in Amsterdam Zuid within 10 minutes. With Lelylaan railway station at walking distance, from where you can quickly reach Schiphol Airport or Sloterdijk, public transport is also conveniently located. Various tram, metro and bus stops are nearby, taking you to Central Station or the Zuidas. Finally, you can reach the A-10 ring road by car within minutes.

LAYOUT (see floor plans)
Via the neat communal entrance, you reach the apartment on the sixth floor via the lift or the stairwell.
Sixth floor:
Entrance hall with access to all rooms. The spacious and bright living room gives access to the loggia and has unobstructed views over the green spaces. The half-open kitchen is accessible via the living room and is equipped with various upper and lower cabinets. The living room offers enough space for both a cosy sitting and dining area.

The apartment has three bedrooms, all of good size and with plenty of light. The bathroom has a shower and washbasin. In addition, the apartment has a separate toilet with fountain and a storage room with connections for the washing machine and dryer.

Finally, there is a separate storage room and private parking space in the basement of the complex.

DETAILS
- Spacious and bright living room;
- No less than 3 bedrooms
- Loggia with open view;
- Living area approximately 91m2, measured according to the BBMI;
- Separate storage and parking on the ground floor;
- There is a lift in the complex;
- Homeowners’ association contribution is € 200.73 per month;
- Energy label B;
- Leasehold: both the current period and the perpetual period are redeemed;
- Delivery in consultation, it can be done soon;
- Old-age clause applicable;
- Non-self-occupancy clause applies;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1993

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Westlandgracht

Westlandgracht is een buurt in Amsterdam West. Westlandgracht staat bekend als een rustig buurt midden in de stad met veel comfort, aan de voet van het Amsterdam World Fashion Center. Maar bovenal staat deze buurt bekend als een echt ‘groen’ gedeelte. De huizen in deze buurt zijn voornamelijk middelhoge bouwblokken en portiekwoningen met ruime lanen en brede trottoirs. Vanuit de Westlandgrachtbuurt loop of fiets je zo langs de grachten, richting de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder