Vorige | Volgende

Govert Flinckstraat 332 B 1074CE Amsterdam, Hemonybuurt

Bouwjaar
1881
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Altijd al in hartje Amsterdam willen wonen? Dan is dit uw kans. Aan de Govert Flinckstraat 332-1 ligt deze hoogwaardig gerenoveerde woning voorzien van twee slaapkamers en extra diep balkon van ca. 10 m² op het Zuiden!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

In 2020 is niet alleen de fundering van het pand vernieuwd, maar ook het dak en alle raamkozijnen. Het betreft hier dus echt een totale renovatie. En dat ziet u overal terug.

INDELING
Mooi en goed verzorgde entree en trappenhuis. Centraal in het midden bevindt zich de entree, de moderne badkamer met dubbele wastafel en ruime inloopdouche en de aparte toiletruimte gesitueerd. Aan de achterzijde op het Zuiden ligt de woonkamer met moderne open keuken. De keuken is uitgevoerd in een moderne combinatie van zwarte eiken fronten met een wit marmeren werkblad en voorzien van een inductie kookplaat, een combi-oven, een wijn klimaatkast, koelkast en vriezer. De woonkamer heeft volledig open te schuiven pui naar het diepe balkon met ligging op het zuiden. Hier geniet u op mooie dagen van de frisse buitenlucht of een lekker drankje met vrienden. Het gehele appartement is voorzien van een visgraat parketvloer, een nieuwe Cv-installatie, toegangscontrole via videofoon, verlichting en een aparte kast voor uw wasmachine en droger. Tot slot heeft men de beschikking over twee goede slaapkamers.

GOVERT FLINCKSTRAAT – DE PIJP
Het appartement ligt in het populaire stadsdeel De Pijp. Op loopafstand van heel veel voorzieningen waaronder de Albert Cuypstraat waar u heerlijk kunt struinen over de markt of langs rivier de Amstel en in het Sarphatipark. Aan winkels is er hier geen gebrek. Zo kunt u terecht aan de Van Woustraat maar ook bij de leuke boetieks, bijzondere winkels en goede horeca van de Utrechtsestraat. Het is niet voor niets dat de charme van Amsterdam in zoveel teksten en liedjes wordt beschreven. Wie wil daar nu geen deel van uitmaken?

BIJZONDERHEDEN
-Hoogwaardig gerenoveerde 3 kamer appartement van 66 m² (conform NEN 2580) met twee slaapkamers;
-Fantastische buitenruimte op het Zuiden;
-Direct beschikbaar;
-Huurcontract minimaal 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd;
-Twee maanden borg;
-Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

*ENGLISH VERSION

Have you always wanted to live in the heart of Amsterdam? This is your chance. This high-quality renovated house is located at Govert Flinckstraat 332-1, with two bedrooms and an extra deep balcony of approx. 10 m² on the South!

In 2020, not only the foundation of the building is renewed, but also the roof and all window frames. So this is really a total renovation. And you can see that everywhere.

LAYOUT
Beautiful and well-kept entrance and staircase. Centrally located in the middle is the entrance, the modern bathroom with double sink and spacious walk-in shower and the separate toilet room. At the rear on the South is the living room with modern open kitchen. The kitchen has a modern combination of black oak fronts with a white marble worktop and is equipped with an induction hob, a combi oven, a wine climate cabinet, fridge and freezer. The living room has a sliding door to the deep south-facing balcony. Here you can enjoy the fresh air or a nice drink with friends on nice days. The entire apartment has a herringbone parquet floor, a new central heating system, access control via videophone, lighting and a separate cupboard for your washing machine and dryer. Finally, there are two good bedrooms at your disposal.

GOVERT FLINCKSTRAAT - DE PIJP
The apartment is located in the popular De Pijp district. Within walking distance of many amenities including the Albert Cuypstraat where you can stroll on the market or along the Amstel river and in the Sarphatipark. There is no shortage of shops here. You can go to the Van Woustraat, but also to the nice boutiques, special shops and good restaurants of the Utrechtsestraat. It is not for nothing that the charm of Amsterdam is described in so many lyrics and songs. Who wouldn't want to be part of that?

PARTICULARITIES
-High-quality renovated 3 room apartment of 66 m² (in accordance with NEN 2580) with two bedrooms;
-Fantastic outdoor space on the South;
-Readily available;
-Lease contract for at least 1 year, then for an indefinite period;
-Two months deposit;
- Subject to owner's approval.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-24
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder