Vorige | Volgende

Grasweg 226 1031HX Amsterdam

Huurprijs € 1.260 per maand

Bouwjaar
nvt
Woonoppervlakte
64 m²

Omschrijving

Bijzondere commerciële ruimte, met veel allure en uitstraling gelegen op de begane grond. Deze ruimte is zeer representatief, origineel, inspirerend en ruimtelijk. De gevelmaterialen van het gebouw zijn met zorg gekozen en de plint van de gebouwen is extra hoog, voorzien van grote glaspuien aan de straatzijde

LOCATIE
Op een toplocatie op Overhoeks in Amsterdam-Noord, met uitzicht over het IJ. Meteen aan het water, op de smalle landtong tussen IJ en Tolhuiskanaal. De perfecte plaats om te wonen, recreëren en ondernemen. Onderdeel van stijlvol en stoer appartementengebouw ‘360 Degrees’ Amsterdam. Met voor de deur het groene Oeverpark in aanleg, met levendige wandelboulevard.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pont goed te bereiken. Tevens op 2 minuten loopafstand de pond naar Amsterdam Houthavens.

BESTEMMING
De bestemming is “Gemengd” en beschikbaar als: Kantoor, dienstverlening.

METRAGE
In totaal circa 64 m² v.v.o. gelegen op de begane grond.

PARKEERGELEGENHEID
In overleg is het mogelijk, mits deze nog beschikbaar zijn, er parkeerplaatsen bij te huren.

HUURPRIJS
EUR. 1.260,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BESCHIKBAARHEID
Oplevering c.a. Q2 2022.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimte zal op casco-basis worden opgeleverd en is geheel naar eigen wens in te delen en af te werken. De ruimte is voorzien van een eigen entree aan de straatzijde.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
64 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder