Vorige | Volgende

Groenmarktkade 51 1016TA Amsterdam, Groenmarktkadebuurt

Bouwjaar
2011-2020
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Project Groenmarkt bouwnummer 10

OPEN DAG 27 FEBRUARI 10:00 - 13:00! We zitten in de eindfase van de bouw, er valt dus volop te zien en te bezichtigen! Meld je hiervoor aan via een van de makelaars.

De bouw is in volle gang. Nog slechts enkele appartementen beschikbaar, de stadswoningen Marnixstraat zijn reeds uitverkocht.

CA. 122 M2 WOONOPPERVLAK
2 SLAAPKAMERS EN 2 BERGINGEN
WONEN OP DE BEL-ETAGE, SLAPEN IN HET SOUTERRAIN
ZWEMBAD OP HET DAK VAN DE GEZAMENLIJKE DAKTUIN MET DUINLANDSCHAP
OPTIE: PARKEERPLAATS IN DE PARKEERKELDER
INDICATIE OPLEVERING: Q2 2021

In het centrum van Amsterdam wonen alsof je altijd op vakantie bent, met een zwembad en heus duinlandschap op het dak van het gebouw. Dat kan in nieuwbouwproject Groenmarkt. In dit project is een dubbellaags beneden woning gelegen op de beletage en het souterrain beschikbaar van ca. 122m2.

Project Groenmarkt
Groen en duurzaam wonen, midden in de stad, op een historische locatie aan de rand van de Jordaan. Dat soort plekjes zijn steeds moeilijker om te vinden. Maar het kan in het prachtige Groenmarkt!
Architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen ontwierpen voor deze historische plek, samen met landschapsarchitect Harro de Jong, een nieuw Jordanees plein. Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen, deze zijn reeds uitverkocht. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes en dan op het dak – een spectaculair daklandschap met natuurzwembad en ‘strandhuis’ voor alle bewoners.
Het appartementengebouw aan de Singelgracht bestaat uit 35 appartementen die allemaal anders zijn. De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak wordt, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor feestjes, gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos… compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Appartement
Deze ruime dubbellaagse beneden woning gelegen op de beletage en het souterrain van 122m2 ligt aan de waterkant en heeft een grote living met luxe keuken met kookeiland op begane grond. Aangrenzend aan de living is er een buitenruimte met uitzicht op de Singelgracht. In het souterrain bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. En, heel speciaal; dit appartement heeft een eigen zelfstandige entree aan de waterzijde. Door de mooie zichtlijnen ben je overal in contact met je omgeving. En, als je kinderen hebt dan kunnen ze heerlijk spelen op het pleintje aan de andere zijde van het complex.

Het dak
Wonen alsof je altijd op vakantie bent, met gevels die gemaakt zijn om te begroeien en een duinlandschap met zwembad op het dak van het gebouw! Waaien op het dak doet het altijd wel een beetje, Amsterdam hoef je zo niet meer uit als je naar het strand wilt. Vanuit het langgerekte zwembad heb je prachtig uitzicht over de stad als je er een baantje trekt. Het tuinhuis is een ontmoetingsplek voor bewoners en een kruidentuin.

Duurzaam
De woningen in Groenmarkt worden gasloos gerealiseerd met een epc van 0,15. Dit houdt in dat de energie die nodig is om de woning te laten functioneren op een duurzame manier moet worden opgewekt. De woningen in het Singelgrachtblok beschikken over een individuele warmtepomp die middels bodemlussen onder het gebouw een groot gedeelte van de energie uit de bodem haalt. De woningen aan het Marnixblok beschikken over een warmtepomp op buitenlucht die warmte uit de buitenlucht haalt. Zo worden de woningen voorzien van warm tapwater en verwarming. De bewoners van Groenmarkt worden mede eigenaar van een zonne-dak elders in de buurt voor schone elektrische energieopwekking. Groenmarkt is voorbereid op de toekomst!

Bijzonderheden:
- Zwembad op het dak van de gezamenlijke daktuin met duinlandschap (exclusief voor bewoners van Singelgrachtblok)
- Woonoppervlakte van ca 122 m2
- Woonkamer met gezellige open keuken met eiland (Stelpost keuken € 15.000,-)
- 2 slaapkamers
- Buitenruimte aan het de waterzijde
- Luxe badkamer met ligbad, douche en toilet
- Technische ruimte voor warmtepomp, ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en droger
- 2 Bergingen in de kelder en een collectieve fietsenberging
- Lage erfpachtcanon AB 2000 € 1158,72 per jaar op basis van jaarlijkse indexering
- Het is mogelijk een parkeerplaats te kopen in de garage eronder, vraag bij de makelaar naar de beschikbaarheid.
- Indicatie oplevering Q2 2021 (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend)
- Bouw is in volle gang en er is reeds meer dan 75% verkocht!
- Opschortende voorwaarden zijn vervuld
- Nog slechts enkele beschikbaar!
- Projectnotaris Albers & van Tienen
- Indicatie servicekosten: € 259,32 per maand
- Dit project wordt in samenwerking met Fris Makelaardij verkocht


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-12-04
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder