Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Gustav Mahlerlaan 301 1082MK Amsterdam, Zuidas Zuid

Vraagprijs € 575.000 

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW

Op een toplocatie, middenin de zeer gewilde Zuidas, nu beschikbaar dit indrukwekkende appartement, van circa 66 m2 met een balkon van 9 m2, in het iconische Xavier-gebouw op de 10e verdieping. Het Xavier-gebouw is recent opgeleverd en heeft een turn-key afwerking op een zeer luxe en hoogwaardig niveau.

Door de verdiepingshoogte van bijna 3 meter en riante raampartij is deze woning heerlijk licht en voelt de woonkamer zeer royaal aan.

Rust en groen is nabij; het Beatrixpark, het Amstelpark en iets verder gelegen het Amsterdamse Bos! Het WTC met alle kantoren, de pleinen, de winkels en de restaurants: aan de Zuidas is alles even kosmopolitisch en hip. Op steenworp afstand is station Amsterdam Zuid en deze zorgt voor razendsnelle lijnen met Schiphol, Centraal Station, Brussel, Frankfurt en Parijs. Lijn 5 brengt u naar Amstelveen en de NoordZuidlijn (Metro 52) brengt u in 7 minuten naar de binnenstad van Amsterdam.

Kortom: de´ ideale ligging!

Indeling:
Tiende verdieping: met de lift bereikt u de verdieping. Entree met meterkast, kast met de WKO opstelling, garderobekast, toilet met fonteintje en wasruimte. De riante living met openkeuken heeft een grote raampartij waardoor deze ook nog eens heerlijk licht is. Vanuit de living is ook het balkon bereikbaar, hier kunt u heerlijk genieten van de zon en het weidse uitzicht. De luxe keuken is uitgerust met diverse Siemens inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en een combimagnetron. Vanuit de aangrenzend ruime slaapkamer heeft u via een schuifpui ook toegang tot het balkon. De luxe badkamer is licht betegeld en heeft een wastafel met meubel, ligbad, inloopdouche en een tweede toilet. De vloerverwarming door de gehele woning zorgt voor optimaal comfort.
In de onderbouw bevindt zich naast gezamenlijke fietsenstallingen een separate berging.

De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door MVGM. Servicekosten bedragen
€ 104,62 per maand voor de woning.

Bijzonderheden:
- Schiphol is binnen 7 minuten met de trein te bereiken.
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.449,-.
- Eigenaar heeft de aanvraag voor het afkopen van de erfpacht gedaan voor 1 januari 2020;
- De servicekosten bedragen € 104,62 per maand;
- Woonoppervlakte van circa 66m²;
- Conciërge service;
- Aanvaarding kan spoedig ;
- Vloerverwarming door het gehele appartement;
- Een unieke kans om dit appartement in te richten naar eigen smaak;
- De keuze van de notaris is aan de koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en dat het model koopcontract wordt gebruikt van de notarissen van de Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


ENGLISH VERSION
A quiet space in the middle of the vibrant financial district: Zuidas, this impressive apartment, of approximately 66 m2 with a balcony of 9 m2, is now available in the iconic Xavier building on the 10th floor. The Xavier building was recently (2019) completed and has a turnkey finish on a very luxurious and high-quality level.

In short: The perfect location!

Due to the ceiling height of almost 3 meters and spacious windows, this apartment is wonderfully light and the living room feels very spacious.

Peace and green is nearby; the Beatrixpark, the Amstelpark and a little further away the Amsterdamse Bos! The WTC with all the offices, the squares, the shops and the restaurants: everything on the Zuidas is cosmopolitan and hip. A stone's throw away is Amsterdam Zuid station, which provides fast lines with Schiphol, Central Station, Brussels, Frankfurt and Paris. Line 5 takes you to Amstelveen and the NoordZuidlijn (Metro 52) takes you to the city center of Amsterdam in 7 minutes.

In short: the ideal location!

Layout:
Tenth floor: you can reach the floor by elevator. Entrance with meter cupboard, cupboard with the WKO setup, wardrobe, toilet with sink and laundry room.
The spacious living room with open kitchen has large windows, making it also wonderfully light. The balcony is also accessible from the living room, where you can enjoy the sun and the panoramic view. The luxury kitchen is equipped with various Siemens built-in appliances, including a dishwasher, fridge-freezer, induction hob and a combination microwave. From the adjacent spacious bedroom you also have access to the balcony through a sliding door. The luxurious bathroom is lightly tiled and has a washbasin with furniture, bath, walk-in shower and a second toilet. Advanced ventilation system and all round floor heating which ensures the apartment with optimal comfort.
In the basement there is a separate storage room next to shared bicycle sheds.

The Owners Association is professionally managed by MVGM. Service costs are
€ 104,62 per month for the home.

Particularities:
- Schiphol can be reached by train within 7 minutes;
- The annual ground lease is € 1,449,00;
- Owner has submitted the application for the leasehold before January 1, 2020;
- The service costs are € 104,62 per month;
- Living area of approximately 66m²;
- Concierge service;
- Acceptance is as soon as possible;
- Underfloor heating throughout the apartment;
- A unique opportunity to furnish this apartment to your own taste;
- The choice of the notary is up to the buyer, on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam / Amstelveen region and that the model purchase contract is used by the notaries of the Amsterdam Ring.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 105 p/m
Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder