Vorige | Volgende

Guurtjesmarken 31 1566GN Assendelft

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
123 m²

Omschrijving

Ideaal! Deze tussenwoning aan de Guurtjesmarken in Assendelft is geknipt voor een huishouden met opgroeiende kinderen. De woning heeft een dakopbouw n uitbouw bij de entree gekregen. Diverse basisscholen liggen in deze kindvriendelijke wijk. De 4 slaapkamers zijn klaar voor gebruik en ook aan het toilet, de badkamer en de keuken hoeft u niets te doen; het ziet er Piko Bello uit. Neem daarbij dat de woning volledig is gesoleerd en de achtertuin die ca. 10 meter diep is en u woont heerlijk.

Over deze woning kunnen we makkelijk zijn; het is een heerlijke ruime, lichte woning met een heerlijke diepe tuin.
De woning heeft een vergrote voorentree met vernieuwd e dus modern toilet. De ruime keuken met L-vormig blok is ingedeeld met inbouwapparatuur en granieten aanrecht blad. De heerlijke lichte keuken heeft voldoende bergruimte en is een van de sieraden van de woning. Op 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Deze badkamer is keurig onderhouden en ingericht met comfortabele vloerverwarming een handdoeken radiator, douche en toilet.

Er is een vaste trap naar de vergrote 2e vrdieping geplaatst. Tegelijkertijd is de dakopbouw gerealiseerd en is er een goede 4e slaapkamer gekomen. Hierdoor mag je deze woning met recht een Gezinswoning noemen.

Kortom dit is echt een woning die u moet komen bekijken, aarzel niet en neem direct contact op met ons kantoor en maak een afspraak!

Bouwjaar: 1984
Woonoppervlakte: ca. 108 m
Perceel: 123 m
Inhoud: ca. 323 m

De Delftbuurt in Assendelft is een heerlijke plek om te wonen, op te groeien en te leven. Forenzen vinden snel hun weg naar het werk, de A8 en A9 zijn beiden binnen een kort tijdsbestek te bereiken. Het dorpskarakter van deze noordelijkst gelegen woongemeenschap in de Zaanstreek uit zich in het bloeiende verenigingsleven. Op het gebied van sport, cultuur en bijvoorbeeld historie (Assendelft is tevens n van de oudste dorpskernen van de Zaanstreek) vinden jong en eeuwig jong hier hun plek.

Bijzonderheden:
- Vergrote eengezinswoning (1984);
- Grote slaapkamers;
- Dakopbouw en vaste trap 1997, Uitbouw entree 2004;
- Volledig gesoleerd;
- Kindvriendelijke buurt;
- Royale zonnige tuin ;
- Eigen grond.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
108 m²
Perceeloppervlakte
123 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder