Vorige | Volgende

Haarlemmermeerstraat 124 hs 1058KH Amsterdam

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Super leuk en sfeervol benedenhuis met tuin op het westen en mogelijkheden om uit te bouwen! De woning is gelegen in de gewilde Hoofddorppleinbuurt. Deze buurt staat bekend om haar gezelligheid en diversiteit van winkels en trendy cafés zoals Gent aan de Schinkel, Oslo, Van Mechelen en Drovers Dog. Supermarkten, het openbaar vervoer (tram, bus, metro, trein) en het Vondelpark bevinden zich op loopafstand. Ook zijn recreatiegebieden als de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark in de buurt evenals de uitvalswegen A10, A4, A5 en A9.

In één woord; Toplocatie!

INDELING
Eigen entree, tochtportaal, sfeervolle woonkamer met werkplek, gezellige woonkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser en toegang tot de zonnige tuin op het westen, inloopkast, knusse slaapkamer, separaat toilet en moderne badkamer voorzien van ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Achterin de tuin bevindt zich nog een handig tuinhuis en berging.


BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond;
- Gemeentelijk monument;
- Totale woonoppervlakte ca. 58m2;
- Mogelijkheden tot uitbouwen;
- Eigen entree;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Plafond geïsoleerd;
- De woning is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming;
- Actieve VvE met professioneel beheer en onderhoudsplan;
- Servicekosten € 130,26 per maand;
- Oplevering in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


***

Super nice and attractive ground floor house with a west-facing garden and possibilities to expand! The house is located in the popular Hoofddorppleinbuurt. This neighborhood is known for its cosiness and diversity of shops and trendy cafes such as Gent aan de Schinkel, Oslo, Van Mechelen and Drovers Dog. Supermarkets, public transport (tram, bus, metro, train) and the Vondelpark are within walking distance. Recreational areas such as the Nieuwe Meer, the Amsterdamse Bos and the Rembrandtpark are also nearby, as are the A10, A4, A5 and A9 highways.

In a word; Top location!

LAYOUT
Private entrance, enclosed porch, attractive living room with work area, cozy kitchen with hob, extractor hood, microwave, fridge/freezer and dishwasher and access to the sunny west-facing garden, walk-in closet, cozy bedroom, separate toilet and modern bathroom with bath, sink and connection for the washing machine.
In the back of the garden is a handy garden house and storage room.


PARTICULARITIES
- Own ground;
- Municipal monument;
- Total living area approx 58m2;
- Possibilities to expand;
- Own entrance;
- Fully equipped with double glazing;
- Ceiling insulated;
- The house has a wooden floor with underfloor heating;
- Active VvE with professional management and maintenance plan;
- Service costs € 130.26 per month;
- Delivery in consultation.This information has been compiled by us with the necessary care on the basis of data from the seller (and/or third parties). However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or have your own NVM broker assist you. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder