Vorige | Volgende

Haarlemmerweg 59 3 1051KP Amsterdam, Staatsliedenbuurt Noordoost

Huurprijs € 2.000 per maand

Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim opgezet en licht driekamerappartement van ca. 92m2 op de derde en deels vierde verdieping met een vrij uitzicht over water en het populaire Westerpark.

INDELING
Gemeenschappelijke trappenhuis en entree op de derde etage. Ruime woonkamer met moderne open keuken én twee goede afgescheiden slaapkamers; waarvan de zolderkamer ook een eigen toegang heeft vanaf het gemeenschappelijk trappenhuis. De woonkamer met drie grote ramen aan de voorzijde heeft een weids en groen uitzicht over het Westerpark. De moderne open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel, ruime douche, bad op pootjes en toilet. Via een vaste trap in de woonkamer naar de vierde verdieping. Hier vind je een ruime zolderkamer van circa 22 m2 met authentieke houten dakspanten.

BIJZONDERHEDEN
- Vrij uitzicht over het Westerpark en Westergasterrein aan de voorzijde.
- Houten lamelparketvloer.
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- Goed geïsoleerd.

LOCATIE
De woning heeft vrij uitzicht op het bruisende Westerpark en cultuurcentrum Westergasfabriek, met een scala aan activiteiten. Deze prachtige buurt staat bekend om de authentieke Amsterdamse uitstraling en de hoeveelheid en diversiteit aan voorzieningen. Recht voor de deur kan je je eigen bootje aanleggen. Op een paar minuten loopafstand bevinden zich vele gezellige restaurants, lunchrooms, speeltuinen, grote supermarkten, sportvoorzieningen, cafés en winkels. De Jordaan en grachten zijn op loopafstand te bereiken en de Haarlemmerdijk een gezellige winkelstraat ligt om de hoek. Daarnaast is de ligging ten opzichte van de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer gunstig.

BIJZONDERHEDEN
- Geen huisdieren.
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
- Er wordt niet verhuurd aan studenten.
- De woning kan niet als pied-à-terre worden gehuurd.

HUURPRIJZEN EN -PERIODE
Kale huurprijzen zijn exclusief nutsvoorzieningen en internet. Waarborgsom één maand.

Listed by a MVA Certified Expat Broker.

***English***

Spacious and bright three-room apartment of approx. 92 m2 on the third and partly fourth floor with an unobstructed view over water and the popular Westerpark.

LAYOUT
Communal stairwell and entrance on the third floor. Spacious living room with modern open kitchen and two well-separated bedrooms; the attic also has its own access from the communal stairwell. The living room with three large windows at the front has a wide and green view over the Westerpark. The modern open kitchen is equipped with all necessary built-in appliances. The bathroom is equipped with a bathroom cabinet, spacious shower, bathtub on legs and toilet. The fourth floor is reached via a fixed staircase in the living room. Here you will find a spacious attic room of approximately 22 m2 with authentic wooden rafters.

HIGHLIGHTS
- Unobstructed view over the Westerpark and Westergasterrein at the front.
- Wooden parquet flooring.
- Fully double glazed.
- Well insulated.

LOCATION
The home offers unobstructed views of the bustling Westerpark and Westergasfabriek cultural centre, with a range of activities. This beautiful neighbourhood is known for its authentic Amsterdam atmosphere and the quantity and diversity of amenities. You can moor your own boat right in front of the door. Within a walking distance of a few minutes are many cosy restaurants, lunchrooms, playgrounds, large supermarkets, sports facilities, cafes and shops. The Jordaan and canals are within walking distance and the Haarlemmerdijk, a pleasant shopping street, is just around the corner. In addition, the location is very favourable in relation to the A-10 ring road and public transport.

HIGHLIGHTS
- No pets.
- Guarantees are not accepted.
- Renting to students is not accepted.
- The home cannot be rented as a pied-à-terre.

RENTAL PRICES AND PERIOD
Bare rents do not include utilities and internet. Deposit one month.

Listed by a MVA Certified Expat Broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 5 p/m
Aanmeldingsdatum
10-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder