Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Haltestraat 59 A 2042LL Zandvoort

Huurprijs € 1.150 per maand

Omschrijving

Winkel (gevelbreedte ca. 4 m) met diepe verkoopruimte in een van de gezellige winkelstraten in het centrum van Zandvoort, nabij het station.

Indeling: winkelruimte (ca. 47 mē) met vaste kast, keuken (ca. 10 mē), toilet en kelder (ca. 13 mē).

De winkel is niet voorzien van verwarming, plaatsen verwarmings- en airco unit bespreekbaar. Eigen buitenruimte (ca. 10 mē, W). De huur is exclusief water en elektra. Tot. oppervlakte ca. 60 mē exclusief kelder. Bouwjaar 1925.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Zandvoort

Zandvoort is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Zandvoort is een plaats waar veel te doen is. De prachtige omliggende natuur en natuurlijk het strand vormen een bron van urenlang vermaak. Naast het strand is ook het Circuit in Zandvoort een bekende publiekstrekker. Het Circuit bevindt in de duinen, vlak bij de zee. Door de ligging en de bereikbaarheid van Zandvoort ten opzichte van verschillende andere steden, is een uitstapje naar bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar of Amsterdam makkelijk gemaakt.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder