Vorige | Volgende

Hampton Court 1 1112WE Diemen, Sniep

Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
151 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
262 m²

Omschrijving

* English text below*

Het beste van twee werelden!

Dit is een unieke kans om deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage én parkeerplaats op eigen terrein te bemachtigen. Deze statige en robuuste woning heeft een klassieke uitstraling maar voldoet geheel aan de huidige woonwensen. De woning is gasloos gebouwd en optimaal geïsoleerd (energielabel A). Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, door middel van warmte-/koudeopslag (WKO) met een warmtepomp biedt de woning een hoog wooncomfort; in de zomer is het huis heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.
De woning is gelegen op een perceel van 262 m² EIGEN GROND in kindvriendelijk gelegen in woonwijk 'Plantage De Sniep' in Diemen. De fraai aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. De woonkamer is aan de achterzijde flink uitgebouwd en voorzien van een pui met dubbele openslaande deuren. Door de uitbouw aan de achterzijde is de woning ruim 12 meter diep en is het totale woonoppervlak is vergroot tot maar liefst 151 m² verdeeld over drie verdiepingen. Het is mogelijk om 5 goed bemeten slaapkamers te realiseren en eventueel een kantoor/praktijkruimte in de huidige garage.

VOORZIENINGEN
Woonwijk 'Plantage De Sniep' is gelegen aan de Weespertrekvaart, in de directe omgeving zijn er ruimschoots voldoende speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig. Eén derde van Diemen bestaat uit bossen en parken, in het Diemerbos, recreatiegebied Overdiemen en de Diemervijfhoek is alle ruimte voor recreatie aanwezig. Diemen heeft een voetbalvereniging, tennisverenigingen, een zwembad en een hockeyclub. Schaatsen is mogelijk op de Jaap Eden IJsbanen. In de directie omgeving vind je meerdere zorgcentra met huisartsen, tandartsen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten. De nieuwe basisschool 'De Kersenboom' biedt naast het reguliere rooster ook buitenschoolse opvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nieuwe winkelcentrum Diemerplein.

BEREIKBAARHEID
De woning is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer, de auto en de fiets. Met de auto is het centrum van Amsterdam in minder dan 10 minuten te bereiken, met de fiets is dit binnen 20 minuten haalbaar. Tramhalte 'Diemen (Sniep)' is binnen 1 minuut lopend bereikbaar, iedere 10 minuten vertrekt tram Lijn 19 richting het centrum. Ring A10 is binnen 2 minuten bereikbaar.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op 262 m² eigen grond.

WKO
Warmte-koudeopslag of ook wel koude- en warmteopslag (KWO) genoemd is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De techniek wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen en/of te koelen.
Watervoerende lagen in de bodem laten zich uitstekend gebruiken om warmte en koude in op te slaan. In de zomer gebruikt men het koele grondwater om gebouwen te koelen, het opgewarmde water slaat men op in de bodem totdat het in de winter wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen. Het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming wordt een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek besparingen van 95% op koeling en 40-50% op verwarming mogelijk.

INDELING
Begane grond:
Via de ruime parkeerplaats is de entree aan de zijkant van de woning bereikbaar. De ruime hal, met trapopgang naar de eerste verdieping, geeft toegang tot de woonkamer, de moderne toiletruimte en de stookruimte. De woonkamer is tijdens de bouw voorzien van een uitbouw van 2,40 meter en een zwevend plafond met inbouwspots. Door de gunstige ligging op het zuidwesten in combinatie met de grote raampartijen heeft de woning is prettige natuurlijke lichtinval. Via de dubbele openslaande tuindeuren is de fraai aangelegde achtertuin bereikbaar. De garage heeft een oppervlakte 15 m² en is ook via de achtertuin bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd, de keuken is luxe uitgevoerd en voorzien een loungebank met bergruimte, een bar, een keukenblok in een hoekopstelling en een kastenwand. De bar en de loungebank zijn van massief Amerikaans kersenhout. De keuken is voorzien van een granieten werkblad, een 4-pits inductie kookplaat, een separate wokbrander (gas), afzuigkap en een vaatwasser. De kastenwand bied enorm veel bergruimte en is voorzien van een koel-/vriescombinatie en een combi magnetron/oven.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. In totaal zijn er drie goed bemeten slaapkamers aanwezig en een badkamer. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, ligbad, tweede toilet, wastafelmeubel met een dubbele wastafel, spiegelkast en een handdoekenradiator. Op de overloop bevindt zich een vaste kast.

Tweede verdieping:
De overloop is voorzien van daglicht en aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De grote zolderverdieping is voorzien van drie dakramen met screens aan de buitenzijde. De zolder is eenvoudig in te delen zodat er twee slaapkamers mogelijk zijn een een aparte was-/bergruimte.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Bruto vloeroppervlak woning: 167 m².
• Gebruiksoppervlakte wonen: 151 m².
• Overige inpandige ruimte: 17 m².
• Bruto inhoud woning: 625 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 2017.
• De goed bemeten achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten.
• Voorzien van een uitbouw van 2,40 meter.
• Isolatie: optimaal geïsoleerd.
• Elektra: 12 groepen + aardlekschakelaar.
• Glasvezel aansluiting aanwezig.
• Energielabel: A.
• Vloerverwarming én woningkoeling via een warmtepomp (huur).
• De kosten voor een parkeerontheffing voor een tweede auto bedraagt € 96,- voor 2 jaar.
• Blauwe zone: 2 uur gratis parkeren met parkeerschijf.
• Kosten bezoekersregeling parkeren bedragen 0,25 cent per uur.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

Oplevering: in overleg.Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


The best of both worlds!

This is a unique opportunity to acquire this detached house with attached a brick garage and a parking spot on private property. This stately and robust house has a classic look but fully meets the current living needs. This property has been built without the use of gas and it is optimally insulated (energy label A). All floors are equipped with underfloor heating and floor cooling, by means of heat/cold storage (WKO) with a heat pump, the house offers a high living comfort; in the summer the house is wonderfully cool and in winter pleasantly warm.
This property is located on a plot of 262 m2 OWN LAND in the child-friendly neighborhood ‘Plantage De Sniep’ in Diemen. The beautifully landscaped backyard is situated on the southwest. The living room is extensively extended at the rear and has a front with double French doors. Due to the extension at the rear , the house is more than 12 meters deep and the total living area has been increased to a whopping 151 m2 spread over three floors. It is possible to realize 5 well-sized bedrooms and possibly an office in the current garage.

FACILITIES
Residential area ‘Plantage De Sniep’ is located on the Weespertrekvaart, in the immediate area there are plenty of play facilities for children. One third of Diemen consists of forests and parks, in the Diemerbos, recreation area Overdiemen and Diemervijfhoek there is enough space for recreational activities. Diemen has a football club, various tennis clubs, a swimming pool and a hockey club. Ice skating is possible on the Jaap Eden Ijsbanen. In the near vicinity you will find several care centres with general practitioners, dentists and for example physiotherapists. The new primary school ‘De Kersenboom’ offers not only regular schedules but also out of school care. For the daily grocery shopping you can go to the new shopping center Diemerplein.

ACCESSIBILITY
The property is excellently accessible with public transport, car and bike. By car, the center of Amsterdam can be reached in less than 10 minutes, by bike this is feasible within 20 minutes. Tram stop ‘Diemen (Sniep)’ is accessible within 1 minute walking, every 10 minutes tram line 19 leaves towards the city center. Ring A10 is available within 2 minutes, by car.

PROPERTY SITUATION
The house
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
151 m²
Perceeloppervlakte
262 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Diemen

Diemen is gelegen in het Zuidoosten van Amsterdam. In Diemen vind je fijne, betaalbare en ruime woningen, veelal op eigen grond. Een grote variatie aan woonmogelijkheden: huurwoningen naast vrije kavels, nieuwbouw naast een mooie studentencampus. Daarnaast is Diemen een van de best bereikbare gemeenten, zeker met het openbaar vervoer. Het heeft ook goede uitvalswegen naar onder andere Schiphol, Utrecht, Amersfoort en andere delen van het land. Ook zit je dicht bij de natuur en het groene hart van Nederland, waarvan Diemen het noordelijkste punt is.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder