Vorige | Volgende

Handweg 159 1185TX Amstelveen, Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp

Huurprijs € 410 per maand

Omschrijving

Gelegen op een centrale locatie nabij het Oude Dorp van Amstelveen, veenplas "de Poel" en luchthaven Schiphol worden TE HUUR aangeboden drie REPRESENTATIEVE KANTOORUNITS gelegen op de 2e verdieping, vanaf ca. 19,07 m² VVO incl. een aandeel in de gemeenschappelijke vergaderruimte en algemene ruimte.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke werkplek of een kantoor voor de komende jaren, deze locatie biedt bijzonder praktische kantoorunits in een zakelijke omgeving, tegen een scherpe prijs. Er is de beschikking over glasvezel internet, een duurzaam energielabel en uitstekende faciliteiten direct om de hoek.

Het moderne kantoorpand is op een goede zichtlocatie op de hoek van de Handweg/Bovenkerkerweg en Noorddammerlaan gelegen en bestaat uit diverse, kleinschalige kantoorunits welke tegen een ondernemersvriendelijke huurprijs worden verhuurd.

Oppervlakte / beschikbare units:

Unit 1 ca. 45 m² € 677,00 ‘all-in’ prijs p/m
Unit 4 ca. 27 m² € 625,00 ‘all-in’ prijs p/m
Unit 8 ca. 19 m² € 410,00 ‘all-in’ prijs p/m

De oppervlakten zijn incl. een aandeel in de gemeenschappelijke vergaderruimte en algemene ruimte.

Voorzieningen/ installaties:
De kantoorruimte is in de huidige indeling voorzien van de navolgende zaken:
- Een representatieve entree/hal met bemande receptie en gastenontvangst;
- Liftinstallatie;
- De vloer wordt gestoffeerd opgeleverd en (kantoor)meubilair is eventueel in overleg
aanwezig;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Luchtbehandelingsinstallatie (verwarming en koeling gecombineerd);
- Kabelgoten inclusief elektra- en databekabeling;
- Dubbele toiletgroep (heren/dames gescheiden) en een pantry op de verdieping;
- Geïsoleerde beglazing met te openen ramen;
- Zonwering aan de buitenzijde;

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Midden West’ kent het object de bestemming ‘Kantoor’, wat aansluit bij het meest doelmatige gebruik van de ruimte.

Bereikbaarheid:
Het kantoorpand is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amstelveen Stadshart, Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9, met verbindingen naar de A1, A2 en A4, is er een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Diverse buslijnen (bus 170, 171, 172 en 199) bevinden zich op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Vrij parken op openbaar terrein.
Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op eigen terrein voor
€ 750,- per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren, kortere termijnen bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van
3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De huurprijs van de kantoorunit is "all-in", dus inclusief servicekosten en dient vermeerderd te worden met BTW en een vaste vergoeding voor het glasvezel internet (€ 25,- excl. BTW per maand).

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
Label B, er zijn weinig besparingsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen
met Brockhoff Bedrijfsmakelaars
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-05-13
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder