Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Haparandadam 2 F6 1013AK Amsterdam, Houthavens West

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
149 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Haparandadam 2 F6
1013AK AMSTERDAM

* For English, see below *

***** Spectaculair appartement met panoramisch uitzicht over het IJ en de Houthavens. Het betreft een zeer luxueus gebouw uit 2018 uiteraard met LIFT. Het appartement heeft beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een prachtig terras aan het water en parkeerplaats inclusief laadpunt inclusief de vraagprijs. Het geheel is zeer smaakvol en hoogwaardig gebouwd.

Indeling: middels een statig entree, LIFT, entree tweede verdieping. Hal, woonkamer aan de voorzijde met het fantastische terras aan het water en uitzicht over Nautisch Amsterdam.

Prachtige Bulthaup keuken voorzien van alle gemakken. Alle zijramen kunnen vanaf plafond naar beneden open wat een groot binnen- buitengevoel creëert. Verder hebben alle ramen elektrische zonneschermen.

Twee ruime werk/kinder slaapkamers voorzien van dezelfde prachtige ramen. Een zeer ruime master bedroom met eigen en suite badkamer met inloopdouche, WC en wastafel. Tweede badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel. Verder is er nog een ruime interne berging/ wasruimte. Het geheel is zeer smaakvol afgewerkt met vele vaste ingebouwde kasten. Het gehele appartement heeft een plafondhoogte van 3 meter.

De parkeerplaats en een grote externe berging zijn bereikbaar met de lift. Verder heeft het appartement nog de beschikking over een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het pand kenmerkt zich door een stoere en buitengewoon luxe uitstraling in een fantastisch gelegen nieuw stuk van Amsterdam, aan de kop van de Houthavens. Het ligt zeer dichtbij het Centrum van Amsterdam, Centraal Station, het Westergas terrein en het Westerpark. Vele goede scholen en sport accommodaties in de nabijheid. *****

Bijzonderheden:
- 149 m2 (NEN meetrapport aanwezig)
- Inclusief parkeerplaats met laadpunt inclusief vraagprijs
- Hoekligging met vrij uitzicht
- Groot terras aan het water
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- Vloer verwarming & koeling
- Plafondhoogte van 3 meter
- Erfpacht per jaar € 2.245,58 per jaar tot 2066
- Gunstige regeling overstap eeuwigdurende erfpacht op tijd aangevraagd

| English translation|

Haparandadam 2 F6
1013AK AMSTERDAM

***** Spectacular apartment with panoramic views across the IJ river and the Houthavens. Situated in a brand new luxurious building, which was completed in 2018, with a LIFT. The apartment has 3 bedrooms, 2 bathrooms, a wonderful terrace overlooking the water and a private parking space with charge point. The apartment and building have been built to a high standard.

Layout:
Grand entrance with foyer, LIFT, entrance on the second floor. Hallway, living room in the front with the wonderful terrace overlooking the water and views of nautical Amsterdam.

Gorgeous Bulthaup kitchen fitted with all modern comforts. All side windows open form the top to the bottom, which creates a lovely indoor-outdoor feeling. All windows are fitted with electric sunscreens.

Two spacious study, or children’s bedrooms with the same wonderful windows. A very spacious master bedroom with an en suite bathroom with a walk-in shower, toilet and sink. Second bathroom with a bath tub, walk-in shower and sink. Furthermore a large internal storage/laundry room. The apartment is tastefully finished to a high standard with many built-in closets. The entire apartment has a ceiling height of 3 metres.

The parking space and large external storage room can be reached via the lift. There is also a communal bicycle storage.

The building characterises itself with a robust and extraordinarily luxurious appearance and is located in a fantastic new part of Amsterdam, near the Houthavens. It is very close to the city centre, Central Train Station and the Westergas Cultural Park. Many schools and sporting facilities are in the vicinity. *****

Particulars:
- 149 m2 (report available)
- Including a private parking space with a charge point
- Corner layout with unobstructed views
- Large terrace overlooking the water
- 3 bedrooms
- 2 bathrooms
- Heated and cooled floor
- Ceiling height of 3 metres
- Ground lease € 2.245,58 per year until 2066
- Transfer to perpetual leasehold has been requested under the most favourable conditions
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-10
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder