Vorige | Volgende

Haparandaweg 584 + PP 1013BD Amsterdam

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtig luxe afgewerkt appartement van 95m2 gelegen in de populaire Houthavens; twee ruime slaapkamers, energielabel A++++, de vraagprijs is inclusief parkeerplaats, een gezamenlijk riant dakterras én lage jaarlijkse erfpacht. Deze gasloze woning is in 2018 gebouwd en voorzien van o.a. vloerverwarming en -koeling, HR++ glas met als resultaat lage stookkosten! ** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling:
Via de ingang aan de Haparandaweg kom je met trap of lift op de tweede verdieping waar het entree is van dit mooie appartement. De hal van het appartement geeft toegang tot alle vertrekken waarin overal een prachtig goed onderhouden eikenhouten vloer is gelegd.
De woonkamer met open keuken zijn aan de achterzijde gelegen. Door de doorzon woonkamer en de plafondhoge ramen + schuifpui naar het balkon is de woonkamer een fijne lichte ruimte. Het balkon, met een fraai uitzicht over de siertuin, is op het zuidoosten gelegen en daardoor een heerlijke plek om van de ochtend- en middagzon te genieten. De keuken beschikt over een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, multifunctionele oven en vriezer. Twee riante slaapkamers waarvan één met een vaste inbouwkast. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafel, en is volledig betegeld en voorzien van balans ventilatie. Separaat toilet met fonteintje. Vanuit zowel uw eigen hal als vanuit de gezamenlijke hal toegang tot een ruime berging. Hier is onder andere de wasmachine en -droger aansluiting en de mechanische ventilatie gesitueerd.
Op de bovenste verdieping van het complex heeft u toegang tot een gezamenlijk dakterras. Hier geniet u de hele dag volop van de zon en het fantastische uitzicht over Amsterdam. In de parkeergarage van het gebouw beschikt u over uw eigen vaste parkeerplaats (via liftsysteem) én een gezamenlijke fietsenstalling.

Omgeving:
De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als twee basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal, sportschool. Maar ook trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water. De wijk grenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt heeft een perfecte ligging ten opzichte van de ring A10-west. Het Centraal Station en Station Sloterdijk liggen op 10 fiets minuten verwijderd. Het Haarlemmerplein, Westerpark en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten afstand, en ook het pontje naar de iconische NDSM buurt is dichtbij. Houthaven Amsterdam is een absolute hot spot in Amsterdam.
Duurzaamheid staat voorop in de Houthavens. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zijn technische oplossingen verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Het appartementencomplex heeft casco een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warme tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerkoeling. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst waarvan de opbrengst ten gunste komt van het verbruik van de algemene ruimten. U woont hier niet alleen in een licht en comfortabel huis in een prachtige buurt niet ver van de Amsterdamse binnenstad, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: Een fantastische plek om te wonen.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Energielabel A++++. De EPC waarde bedraagt slechts 0,15 met daardoor lage stookkosten. Onder andere volledig voorzien van stadsverwarming, HR++ glas, vloerverwarming + vloerkoeling;
- NEN 2580 meetrapport aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- De jaarlijks te betalen erfpacht bedraagt € 813,5,- per jaar voor de woning inclusief parkeerplaats. Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Het tijdvak loopt tot en met 15 mei 2066. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
- De woning is onderdeel van een actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 141,- en het beheer wordt door Munnik VVE beheer gedaan.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder