Vorige | Volgende

Haparandaweg 914 A 1013BD Amsterdam

Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Haparandaweg 914-A, 1013 BD Amsterdam

* For English, see below*

***** Comfortabel studio appartement in wooncomplex Het Pakhuis met lift op een toplocatie in één van de nieuwste en meest trendy buurten van Amsterdam: Het appartement is gelegen in de populaire woonwijk de Houthavens. Waar het ooit een drukke en bruisende industriële omgeving vol scheepvaart was is het nu een bruisende en populaire leefomgeving. Wonen in het comfort van nieuwbouw met de oude stad op steenworp afstand.

Het appartement gelegen op de vierde verdieping met veel licht en uitzicht is direct te betrekken en is tevens voorzien van een separate privé berging in de onderbouw, fietsenstalling alsmede een fraaie gemeenschappelijke tuin! Het Pakhuis bestaat uit 34 appartementen, bewoners vormen een prettige sociale community.

Indeling: gemeenschappelijk entree met lift. Entree op de vierde verdieping: woonkamer met open keuken en ingebouwd ingenieuze kastenwand voorzien van een zeer comfortabel bedkast geschikt voor dagelijks gebruik, serre, badkamer met wc, wastafel en inloop douche. Berging in de onderbouw alsmede een gemeenschappelijke en fraai aangelegde tuin.

De Houthavens: De nieuwe en hippe plek om te wonen in Amsterdam. Aan het IJ, direct aangrenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt en het Westerpark! Hier bevinden zich alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Aan horecagelegenheden is er nu al geen gebrek. Denk hierbij aan Karaat, de Walvis, Vessel Kitchen & Bart, bij REM eiland of Pont 13 om de hoek, enkele met zwemgelegenheid. Daarnaast ligt de gezellige Jordaan op nog geen 5 minuten fietsen. Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar. Het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsen en binnen 5 minuten ben je met de auto op de ringweg A10-west. *****

Bijzonderheden:
- Comfortabel studio appartement met veel licht en uitzicht
- Turn-key
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Lift
- Separate prive berging
- Parkeren: appartement heeft aanspraak op de huur van parkeerplaats in de nog te bouwen parkeergarage, tot realisatie verleent de gemeente een tijdelijke parkeervergunning aan bewoner van het appartement
- Erfpacht canon € 651,08 per jaar (overstap naar eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd)
- Gezonde en goed georganiseerde VvE: servicekosten € 79,62 per maand

| English translation |

Haparandaweg 914-A, 1013 BD Amsterdam

***** Comfortable studio apartment in residential complex "Het Pakhuis" with elevator in a prime location in one of the newest and most trendy neighborhoods of Amsterdam: The apartment is located in the popular residential area of ??the Houthavens. Where it was once a busy and bustling industrial environment full of shipping, it is now a bustling and popular living environment. Living in the comfort of new construction with the old town just a stone's throw away.

The apartment located on the fourth floor with lots of light and a view is immediately available and is also equipped with a separate private storage room in the basement, bicycle shed and a beautiful communal garden! The Pakhuis consists of 34 apartments, residents form a pleasant social community.

Layout: common entrance with elevator. Entrance on the fourth floor: living room with open kitchen and built-in ingenious cupboard wall with a very comfortable wall bed suitable for daily use, conservatory, bathroom with toilet, sink and walk-in shower. Storage room in the basement as well as a communal and beautifully landscaped garden.

De Houthavens: The new and hip place to live in Amsterdam. On the IJ, directly adjacent to the cozy Spaarndammerbuurt and the Westerpark! All shops for daily shopping are located here. There is already no shortage of catering establishments. Think of Karaat, the Whale, Vessel Kitchen & Bart, at REM island or Pont 13 around the corner, some with swimming facilities. In addition, the cozy Jordaan is less than 5 minutes by bike. The location is easily accessible by public transport as well as by car. Central Station is a 10-minute bike ride away and you can reach the A10-west ring road within 5 minutes by car. *****

Particularities:
- Comfortable studio apartment with lots of light and a view
- Turn key
- Communal courtyard garden
- Elevator
- Separate private storage room
- Parking: apartment is entitled to the rent of a parking space in the parking garage that is yet to be built, until realization the municipality grants a temporary parking permit to the apartment owner
- Ground lease rent € 651.08 per year (transfer to perpetual ground lease requested in time)
- Healthy and well-organized VvE: service costs € 79.62 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
30 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder