Vorige | Volgende

Havenzicht 12 1357NN Almere, Centrum Almere Haven

Huurprijs € 34.000 per jaar

Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
172 m²

Omschrijving

Restaurant met serre en terras te huur op een van de mooiste locaties van Almere, de Havenkom van Almere Haven met uitzicht over de haven. De ruimte wordt casco verhuurd, maar toiletten, groepenkast en afvoer voor afzuiging zijn aanwezig.

Indeling
De entree is via het terras aan de Sluiskade. Je komt hier binnen in de gezellige serre. Daarna is er een mooie ruimte met voldoende plaats voor een kleine bar (staat er nog) en een mooi aantal zitplaatsten in het restaurant. Van achter de bar is er een korte trap naar de keuken, vanuit het restaurant eveneens, vanwaar een hal met toegang tot de dubbele toiletten en een berging. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot een berging en er is een trap gemaakt voor toegang naar de berging in de onderbouw. Deze heeft op haar beurt toegang naar de straat aan de achterzijde van het gebouw.

Vloeroppervlak
Het bvo van het pand bedraagt ca. 172 m2.
Het totaal netto vloeroppervlak van het restaurant is ca. 148 m2 en binnendoor bereikbare berging in de onderbouw is ca. 8 m2

Capaciteit
Er is binnen thans capaciteit voor 70 couverts en nogmaals voor 70 couverts op het terras.

Locatie
Het restaurant is gelegen aan de populaire Havenkom met diverse restaurants aan het Gooimeer in Almere Haven. De Havenkom is een bekende horeca trekpleister. Gezellige terrassen zomers aan het water maken het dan extra aantrekkelijk voor Almeerders en toeristen.

Almere blijft groeien en is met ruim 212.000 inwoners qua aantal hard op weg naar de top-vijf van Nederlands grootste steden. De stad is verdeeld in een zestal stadsdelen, waarvan Almere Haven het oudste stadsdeel is en haar ca. 23.000 inwoners wellicht de grootste binding met hun stadsdeel hebben.

Almere Haven heeft een aanbod van ca. 70 winkels. In het winkelcentrum vind je nog het aloude ambacht van de warme bakker, de slager en de chocolaterie, maar ook schoenen- en kledingwinkels, een opticien, dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, fournituren en nog veel meer. Wat opvalt is dat de kleine detailhandel de boventoon voert. De sfeer wordt bepaald door de over het algemeen wat kleiner uitgevoerde winkels, de groenvoorziening, de waterpartijen en de gezellige terrasjes. Ook de Deen en Vomar Voordeelmarkt zijn in het winkelcentrum vertegenwoordigd. En parkeren? Dat is hier nog gewoon gratis!

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is prima en er is gratis parkeren in de directe omgeving. Een bushalte is op loopafstand.

Bestemming
De bestemming is lichte horeca. Het pand is zeer geschikt als lunchroom en/of restaurant.

Bijzonderheden
- Heren en dames toilet (op de verdieping)
- Afzuiging keuken naar buiten mogelijk
- Split-level pand

Beschikbaar
Per direct.

Huurprijs
€ 2.833,33 per maand, exclusief BTW en servicekosten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 200,- per maand exclusief BTW. 

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken, op 30 januari 2015 vastgesteld, zoals deze door de NVM wordt gebruikt.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Huurtermijn
Twee jaar of vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden, voor afloop van een huurtermijn

Huurbetaling
Telkens per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI -werknemers alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom van tenminste gelijk aan 3 maanden huur incl. servicekosten en BTW.

Aanvaarding
In overleg, per direct mogelijk.

Voor meer informatie over dit restaurant op deze mooie locatie, neemt u contact op met:
Estatum makelaardij
Havenzicht 72
1357 NR Almere
tel: 036-5490628
e-mail: vastgoed@estatum.nl
De makelaar met verstand van zaken en ruimte voor persoonlijk advies.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 200 p/m
Aanmeldingsdatum
03-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
172 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder