Vorige | Volgende

Havenzicht 74 1357NR Almere, Centrum Almere Haven

Huurprijs € 1.350 per maand

Omschrijving

Aan de levendige Havenkom van Almere Haven is het goed toeven weten wij uit eigen ervaring. In verband met de verhuizing van onze huidige buurman, zoeken wij nieuwe buren en bieden thans dit mooie kantoor te huur aan van ca. 100 m2. De horeca is aangrenzend gelegen en het winkelaanbod op loopafstand.

Almere blijft groeien en is met meer dan 213.000 inwoners qua aantal hard op weg naar de top-vijf van Nederlands grootste steden. De stad is verdeeld in een vijftal stadsdelen, waarvan Almere Haven het oudste stadsdeel is en haar inwoners wellicht de grootste binding met hun stadsdeel hebben.
Almere Haven wordt behalve door de passenanten- en de jachthaven, gekenmerkt door de gezellige winkeltjes en de horeca.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot een kantoor aan de achterzijde, keukentje en toilet, doorgang naar gang met toegang tot nog twee kantoren aan de achterzijde, welke tevens via de glaswand zicht hebben op de havenkom. Via een korte trap naar beneden treft u een prachtige ruimte met extra hoog plafond en veel glas en voorzien van schuifpui. Deze is goed te gebruiken voor bedrijven met een baliefunctie.

Het gehele kantoor is voorzien van mooie donkerblauwe vloerbedekking en alle wanden zijn voorzien van wit spackwerk. De keuken is voorzien van keukenblok met warm en koud stromend water een vaatwasser. Het toilet is voorzien van net sanitair.

De entree aan de achterzijde bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is zowel met de trap als met een lift bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Het kantoor is perfect bereikbaar met de auto door de vele omliggende parkeerplaatsen met vrij parkeren. Een bushalte treft u op loopafstand.

Oppervlakte:
Totaal van het kantoor ca. 92 m2 en berging in de onderbouw van ca. 10 m2

Bestemming:
De bestemming is kantoor of praktijk (maatschappelijk), eventueel met baliefunctie. Horeca is niet toegestaan.

Huurprijs:
€ 1.350,- per maand exclusief BTW

Servicekosten:
€ 150,- per maand exclusief BTW, niet verrekenbare servicekosten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd

Huuringangsdatum:
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Betaling
Per maand vooruit

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar.

Bankgarantie
Eén kwartaal betalingsverplichting, inclusief servicekosten inclusief B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, overeenkomstig het ConsumentenPrijsIndexcijfer (CPI) voor alle huishoudens (thans basis 2000 = 100), zoals door het C.B.S. gepubliceerd, voor het eerst één jaar na huuringang. De huurprijs zal nimmer dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Voorzieningen
Scheidingswanden, kitchenette, vloerbedekking, wanden voorzien van wit spackwerk en voorbereiding voor telefooncentrale en glasvezel (internet).

Nutsvoorzieningen
Eigen aansluitingen gas, water en elektra, verwarming met radiatoren en warm water middels CV-ketel (2009).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken, op 30 januari 2015 vastgesteld, zoals deze door de NVM wordt gebruikt.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.


Voor meer informatie neemt u contact op met:
Estatum makelaardij
Havenzicht 72
1357 NR Almere
tel: 036-5490628
e-mail: vastgoed@estatum.nl
De makelaar met verstand van zaken en ruimte voor persoonlijk advies.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder