Vorige | Volgende

Havikshorst 125 1083TP Amsterdam

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Als je je zinnen hebt gezet op een scherp geprijsd vierkamerappartement in een rustige en groene omgeving, is dit je kans. Het appartement op de derde en bovenste verdieping aan de Havikshorst 125 is interessant en direct te betrekken. De woonkamer met een balkon op het zuiden is lekker licht en ruim en heeft een verrassend zicht op de omgeving. Het met inbouwspots verlaagde plafond samen met de glad gestuukte wanden geven de woonkamer allure.

De dichte keuken is een klassieker met veel afzetruimte en opbergruimte die van alle gemakken is voorzien.

Het appartement heeft drie slaapkamers van verschillende formaten: voor elk wat wils. Twee slaapkamers grenzen aan het balkon op het zuiden. Het balkon kijkt uit over een goed onderhouden en rustig plantsoen. Indien dit een wens is, kun je van deze twee slaapkamers ook ้้n slaapkamer maken.

De badkamer grenst aan de grootste slaapkamer met een douche, wastafel en plek voor de wasmachine. Verder heeft het appartement drie grote inbouwkasten.

Handig is de eigen berging in de onderbouw voor je fiets etc. De entree van het kleinschalige appartementencomplex wordt goed en professioneel onderhouden en heeft een video-intercom systeem.

De plek is werkelijk uniek. Wandelen kan in het Gijsbrecht van Aemstelpark of het Amstelpark. De tram bij de halte A.J. Ernststraat of de bus bij de halte Van Leijenberghlaan brengt je in no time naar Station Zuid, de Noord Zuid lijn of de binnenstad.

Met de fiets ben je met vijf minuten op Station Zuid en op een mooie dag kun je dit stukje ook prima lopend afleggen. De intercity vanuit Station Zuid brengt je in zes minuten naar Schiphol. Met de auto ben je in twee minuten op de A10 en direct verbonden met de belangrijkste grote uitvalswegen richting de rest van de randstad. Voor en achter het gebouw is altijd voldoende parkeerruimte.

Voor winkels is het winkelcentrum Groot Gelderlandplein perfect. Voor je dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein uitstekend. Of de winkelstrip op de A.J. Ernststraat.

Resum้: een prima appartement met veel mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- bovenste verdieping (geen bovenburen);
- alle wanden glad gestuukt;
- balkon op het zuiden;
- deels kunststof kozijnen;
- energielabel C;
- meerdere indelingen mogelijk;
- video-intercom via de app en tag voor de entree;
- parkeergebied Zuid 7 (2 vergunningen mogelijk, geen wachtlijst);
- bijdrage VvE €222,56 per maand, exclusief €66,48 voorschot stookkosten;
- goed functionerende en professioneel beheerde VvE bestaande uit 24 appartementen en 8 kantoorruimtes op de begane grond;
- huidige erfpacht t/m 31-05-2036 €135,68 per jaar;
- erfpacht overstap al geregeld onder gunstige voorwaarden: canon per 2036 €234,83 (met indexatie).

English:
If you have set your sights on a competitively priced three bedroom apartment in a quiet and green area, this is your chance. The apartment on the third and top floor at Havikshorst 125 is interesting and can be moved into immediately. The living room with a south-facing balcony is nice and light and spacious and has a surprising view of the surroundings. The suspended ceiling with recessed spotlights, together with the smoothly plastered walls, give the living room allure.

The closed kitchen is a classic, with plenty of outlet and storage space, and is fully equipped.

The apartment has three bedrooms of different sizes: something for everyone. Two bedrooms adjoin the south-facing balcony. The balcony overlooks a well-maintained and quiet park. If this is a wish, you can also make one bedroom from these two bedrooms.

The bathroom is adjacent to the main bedroom with a shower, sink and space for the washing machine. The apartment also has three large fitted wardrobes.

The private storage room in the basement for your bicycle, etc. is handy. The entrance of the small-scale apartment complex is well and professionally maintained and has a video intercom system.

The place is truly unique. You can go for a walk in the Gijsbrecht van Aemstelpark or the Amstelpark. The tram at the A.J. Ernststraat or the bus at the Van Leijenberghlaan stop will take you to South Station, the North South line or the city center in no time.

You can reach Station Zuid in five minutes by bike and on a nice day you can also cover this part on foot. The intercity from Station Zuid takes you to Schiphol in six minutes. By car you are on the A10 in two minutes and directly connected to the main major roads to the rest of the Randstad. There is always sufficient parking space in front of and behind the building.

For shops, the Groot Gelderlandplein shopping center is perfect. The Albert Heijn XL on Gelderlandplein is excellent for your daily shopping. Or the shopping strip on the A.J. Ernststraat.

Summary: a great apartment with many possibilities.

Specifics:
- top floor (no upstairs neighbors);
- all walls plastered smooth;
- south-facing balcony;
- partly plastic frames;
- energy label C;
- multiple layouts possible;
- video intercom via the app and tag for the entrance;
- South 7 parking area (2 permits possible, no waiting list);
- contribution VvE €222.56 per month, excluding €66.48 advance heating costs;
- well-functioning and professionally managed VvE consisting of 24 apartments and 8 office spaces on the ground;
- current lease until 31-05-2036 €135.68 per year;
- long lease transfer already arranged under favorable conditions: ground rent as of 2036 €234.83 (with indexation).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder