Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Heemraadstraat 16 B 3023VE Rotterdam

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Nieuw in de verhuur!

Luxueus en onlangs gerenoveerde bovenwoning gelegen in Rotterdam West.

Het betreft een 4 kamer bovenwoning van ca. 85m2 woonoppervlakte. Het appartement maakt onderdeel uit van een renovatie project dat in 2018 is opgeleverd. De betreffende woning is in 2017 volledig gerenoveerd en opnieuw opgebouwd met energie besparende maatregelen. Zodoende is de woning voorzien van een energie label A.

De woning is gelegen in de Heemraadstraat in Rotterdams West. De woning heeft ondanks de grootschalige renovatie haar typerende karakter weten te behouden.

Indeling:
Via het trapportaal bereikt u de woning en heeft u uw eigen voordeur. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 32,8 m2. Aan de woonkamer ligt de open keuken van 4,3 m2. Het appartement is v.v. een nette keuken met antraciet kleurige fronten en is voorzien van ruime boven kasten met spots, en grote lades. Daarnaast is de keuken uitgerust met alle benodigde apparatuur (inductiekookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser).

Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, handdoek radiator, spiegelkast en een wasbak inclusief badkamer meubel. Daarnaast bevindt er eveneens een aparte de toilet in hal.

Op de woonverdieping bevindt zich een aparte werkkamer van 4.8 m2.

Op de tweede verdieping beschikt de woning over twee slaapkamers en een aparte berging met opstelplaats voor de wasmachine. De slaapkamers hebben een afmeting van 8.8 m2 en 9.9m2.

De wanden en plafonds van de woning worden geheel wit gespoten opgeleverd en de woning is voorzien van een nette PVC vloer met een tijdloze eikenhouten uitstraling.

Locatie:
Het appartement is gelegen aan de Heemraadstraat. Op loop afstand bevinden zich hier het Heemraadsplein en de Nieuwe Binnenweg. Hier bevinden zich verschillende leuke horeca gelegenheden en supermarkten. Daarnaast ligt het centrum van Rotterdam op fiets afstand en zijn er verschillende OV mogelijkheden in de directe omgeving.

Interesse in deze woning? U dient de huurcalculator in te vullen die op te vragen is via Schieland Borsboom. Nadat de huurcalculator is ingevuld, kunnen we u verder helpen voor deze woning.

Indien blijkt dat u in aanmerking komt n.a.v. de ingevulde huurcalculator, wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging. Na de bezichtiging wordt u gevraagd een huurdossier op te stellen, voor de definitieve goedkeuring. Voor dit huurdossier wensen wij de volgende documenten te ontvangen:

Algemene documenten:

- Legitimatiebewijs
- Korte motivatie

Inkomensdocumenten:

Indien in loondienst:
- Werkgeversverklaring
- Loonstroken van de laatste twee maanden (van alle medehuurders)
- Bankoverzicht inclusief salarisstortingen

Indien zelfstandige:
- Recente jaarcijfers
- Uittreksel KVK
- IB60 verklaring

Indien gepensioneerd:
- Jaaroverzicht pensioen(en)
- Jaaroverzicht AOW
- Stortingsbewijs AOW en pensioen

Overige inkomens documenten:
- Bewijs eigen vermogen

Documenten huidige woonsituatie:
- Uittreksel Basis registratie personen (op te vragen bij gemeente)

Indien huurwoning:
- Verhuurdersverklaring

Indien koopwoning
- Koopovereenkomst verkoop huidige woning
- Hypotheekhouder verklaring
- Hypotheekoverzicht

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande advertentie vragen en/of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder!


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 31 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder