Vorige | Volgende

Hendrik van Borsselenkade 37 1181AX Amstelveen, Randwijck

Vraagprijs € 865.000 

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
152 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
129 m²

Omschrijving

Aan de Hendrik van Borsselenkade 37, in de populaire wijk Randwijck op de grens met Amsterdam, ligt deze zeskamer jaren dertig woning van 152 m2 met twee badkamers, tuin op het westen, open haard en een indrukwekkend uitzicht aan de voorzijde op groen en sierwater. Het familiehuis ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos, het openbaar vervoer en niet te vergeten op prettige afstand van de uitvalswegen van de A9 en A10.

INDELING:
Begane grond:
Ruime woonkamer met open haard met een grote erker aan de voorkant waar je zowel links als rechts over het sierwater en de groene omgeving uitkijkt. De beschutte tuin op het westen biedt al in het vroege voorjaar een lekker warm plekje. De open keuken (2018) heeft alle gewenste, moderne inbouwapparatuur en afzet- en bergruimte om relaxed te kunnen koken. Een tuinarchitect heeft in 2015 de tuin ingericht en als je de tuin inloopt voel je dat: een praktische, intieme tuin met een veranda en schuur.

Eerste verdieping:
Slaapkamer aan de voorkant heeft een heerlijk uitzicht over het groen en een balkon, waar ís morgens de zon aan de overkant tussen de bomen opkomt. Met drie slaapkamers, badkamer met een douche, toilet en wastafel en een grote overloop is er veel ruimte en kan ieder gezinslid zijn eigen plek creŽren.

Tweede verdieping:
Volwaardige tweede verdieping met dakkapellen aan de voor- en achterzijde, twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met een douche, toilet en wastafel.

Omgeving:
Spelen kunnen de kinderen volop in de buurt, natuurlijk op het schuin tegenoverliggende plein met speeltoestellen, maar ook op een bootje op het water, op de voetbalveldjes in de buurt of, in de winter, zelfs schaatsen voor het huis. Het huis is centraal gelegen, vele scholen, sportclubs en verenigingen zijn dichtbij te vinden. Uitvalswegen naar A9 en A10 zijn goed bereikbaar en ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Het Amsterdamse Bos is op vijf minuten lopen. Met de fiets ben je met tien minuten bij de winkels van het Groot Gelderlandplein (Amsterdam) of het Stadshart (Amstelveen). De supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand. Kortom, een ideale plek om te wonen met opgroeiende kinderen en mensen die werkzaam zijn in Amsterdam (Zuidas) of omgeving.

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht over het sierwater aan de voorzijde;
- keuken geplaatst in 2018;
- praktische kelderkast;
- wit geoliede eiken houten lamel parketvloer (2019) op de begane grond;
- PVC wit eiken vloer in de slaapkamers;
- beschutte achtertuin op het westen;
- vier grote slaapkamers;
- extra slaapkamer mogelijk op de eerste verdieping;
- woonkamer met erker en open haard;
- dakkapellen aan zowel voor- als achterzijde tweede verdieping;
- tweede badkamer op de tweede verdieping;
- parkeren met vergunning.

English summary:
This 152m2 five bedrooms family home has an impressive view of the water in front of the house. The house is located in the popular Randwijck, on the border with Amsterdam and walking distance to the Amsterdamse Bos, public transport and A9 and A10 highways.

LAYOUT:
Ground floor:
Spacious living room with fireplace and bay windows at the front with a open view to the water. The open kitchen (2018) provides all the modern build-in appliances and working space you need. A garden architect designed the West-facing garden in 2015 and when you walk into the garden you can feel it: a practical, intimate garden with a porch and shed.

First floor:
The bedroom at the front of the house has a balcony with a wonderful view of the water. At the garden side of the house, there is also a large bedroom and one small bedroom (currently used as a laundry room). The bathroom has a shower, toilet and sink.

Second floor:
Because of the dormers at both sides of the house, the second floor is very spacious and offers two extra bedrooms. There is also a second bathroom with a shower, toilet and sink.

Surroundings:
The surroundings of the house are very child friendly. Children can play on the playground opposing the house, but also with a boat on the water, on the football fields in the area. Itís even possible to ice skate, if the winter allows for it.
The house is very centrally located with many schools and sport clubs close by.
The A9 and A10 highways are easily accessible and public transport is within walking distance. The Amsterdamse Bos is only a five-minute walk away.
You can reach the shops at Groot Gelderlandplein (Amsterdam) or Stadshart (Amstelveen) by bike within ten minutes.
In short, an ideal place to live with children and when working in Amsterdam (Zuidas) and surroundings.

Specifics:
- spacious street with water view;
- kitchen installed in 2018;
- practical basement;
- white oiled oak parquet floor (2019) on the ground floor;
- PVC white oak floor in the bedrooms;
- west-facing garden;
- four large bedrooms;
- extra bedroom possible on the first floor;
- living room with bay window and fireplace;
- dormers on both front and back at the second floor;
- second bathroom on the second floor;
- parking with permit.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder