Vorige | Volgende

Herenstraat 83 1211CA Hilversum

Huurprijs € 850 per maand

Bouwjaar
1906-1930

Omschrijving

Winkel-/bedrijfsruimte gelegen midden in het centrum van Hilversum aan de Herenstraat.

Hilversum, als mediastad, telt circa 92.000 inwoners en vervult een streekfunctie in het Gooi. De sterke regionale positie van
Hilversum en het gunstige vestigingsklimaat, trekt veel ondernemers aan uit onder meer de detailhandel, de dienstensector en de audiovisuele industrie. Het economische klimaat in Hilversum draagt bij aan een levendige binnenstad met onder meer een breed scala aan winkelfiliaalbedrijven en speciaalzaken.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens informatie van de gemeente Hilversum valt het getaxeerde onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad 2013', vastgesteld op 12 juni 2013. De ter plaatse geldende bestemming luidt 'Centrum - Randgebied - 1'. Op grond van deze bestemming is het perceel bestemd voor:
- detailhandel op de begane grond;
- dienstverlening op de begane grond;
- maatschappelijke activiteiten op de begane grond;
- wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van aan-huisverbonden beroeps- of bedrijfsmatige activiteit;
- een onderneming in de creatieve sector.

Huurder dient zelf onderzoek te doen voor het vestigen van zijn/haar bestemming bij de gemeente.

HUURPRIJS
850,= per maand;
Waarborgsom 3 x de huurprijs 2.250,=

BTW
Over de huurprijs wordt GEEN omzetbelasting in rekening gebracht.

OPPERVLAKTE
Kelder
16,34 m2 BVO
13,53 m2 VVO
40,03 m3 Bruto Inhoud

Begane Grond
36,95 m2 BVO
32,88 m2 VVO
138,93 m3 Bruto Inhoud

Totaal
53,29 m2 BVO
46,41 m2 VVO
178,96 m3 Bruto Inhoud

HUURTERMIJN
Standaard gaan wij uit van 5 jaar met een mogelijke verlenging van nogmaals 5 jaar.

ENERGIELABELKLASSE
Voor dit object geldt energielabelklasse A+.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel ‘mediastad’ genoemd. De gemeente telt een relatief groot aantal meest 19e-eeuwse, meest middelgrote villa's. In de gemeente zijn vanaf ongeveer 1850 zes zogenaamde 'villaparken' aangelegd, waarvan de eerste aaneengesloten serie in Noordwest-Hilversum bij de voormalige buitenplaatsen Wisseloord en Quatre Bras en hebben als grenzen het Media Park, Spanderswoud, Corversbos, ‘s-Gravelandseweg en Jacobus Pennweg. Verschillende delen van Hilversum zijn een beschermd stadsgezicht: Plan Oost, Hilversum-Zuid en Noordwestelijk Villagebied. Hilversum telt ruim 200 rijksmonumenten, meer dan 750 gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder