Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Hertzstraat 11 1098VJ Amsterdam

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op een heerlijk rustige locatie in de Watergraafsmeer gelegen, een royaal en goed ingedeeld appartement (ca. 103 m2) met drie ruime slaapkamers en een ruim balkon op het oosten gelegen op de tweede verdieping.

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Bekijk ook de virtuele tour.

Dit goed onderhouden appartementencomplex bevindt zich in een rustige straat. Met het winkelcentrum "Christiaan Huygensplein" op loopafstand en met diverse sportaccommodaties in de buurt (Jaap Edenbaan, tennis, voetbal, hockey etc.) hoeft u zeker niet stil te zitten!

Het appartement ligt op één van de beste locaties in Watergraafsmeer. Voor de dagelijkse boodschappen winkelt u bij de kleine winkels of Albert Heijn op het Christiaan Huygensplein. Op fietsafstand vindt u de winkels aan de Middenweg en het winkelcentrum Oostpoort. Geniet van een hapje eten op het terras of een drankje bij bijvoorbeeld de Biertuin, Elsa’s of café Kuijper. In deze buurt zijn diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus, tram 19 en NS treinstation Science Park). Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er diverse uitvalswegen in de buurt (A1 en ring A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend.

Indeling:
Gemeenschappelijk afgesloten entree met toegang tot het trappenhuis.

Woning:
Tweede verdieping. Entree in hal. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken en biedt toegang tot: de meterkast, 3 slaapkamers (voor- en achterzijde), het toilet met fonteintje, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is zeer licht mede door de grote raampartijen en biedt toegang tot het balkon gelegen op het oosten. De keuken is middels een muur gescheiden van de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en veel opbergruimte. De 1e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is nu in gebruik als ruime eetkamer. De 2e slaapkamer biedt toegang tot het balkon doormiddel van een schuifpui. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is zeer ruim. De nette badkamer is voorzien van: een inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en een design radiator.

Balkon:
Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het oosten met heerlijk vrij zicht op het water. Het balkon is te betreden via de woonkamer en de slaapkamer.

Berging:
Deze bevindt zich in de onderbouw van het complex.

Bijzonderheden:
- Zeer royaal appartement met 3 goede slaapkamers;
- Balkon gelegen op het oosten met vrij uitzicht op het water;
- Gelegen in een rustige 'groene' omgeving;
- Servicekosten € 179,14 per maand;
- Actieve vereniging van eigenaren;
- Aanvraag voordelige afkoop erfpacht gedaan;
- Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving;

Wilt u deze woning van binnen zien?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons kantoor.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

Have a look at the virtual tour.

Located in a wonderfully quiet location in the Watergraafsmeer, a spacious and well laid out apartment (approx. 103 m2) with three spacious bedrooms and a spacious east-facing balcony on the second floor.

This well-maintained apartment complex is located in a quiet street. With the shopping center "Christiaan Huygensplein" within walking distance and with various sports facilities nearby (Jaap Edenbaan, tennis, football, hockey, etc.) you certainly don't have to sit still!

The apartment is located in one of the best locations in Watergraafsmeer. For daily shopping you can shop at the small shops or Albert Heijn on the Christiaan Huygensplein. Within cycling distance you will find the shops on the Middenweg and the Oostpoort shopping center. Enjoy a bite to eat on the terrace or a drink at, for example, the Biertuin, Elsa's or café Kuijper. In this area there are several boarding points for public transport (bus, tram 19 and NS train station Science Park). There is also ample parking space and there are several roads in the area (A1 and A10 ring road). In short, the accessibility is excellent.

Layout:
Common closed entrance with access to the stairwell.

Home:
Second floor. Entrance in hall. The hall is the key to all rooms and provides access to: the meter cupboard, 3 bedrooms (front and rear), the toilet with sink, the bathroom and the living room. The living room is very light, partly due to the large windows and offers access to the balcony located on the east. The kitchen is separated from the living room by a wall and is equipped with various built-in appliances such as; a 4-burner gas hob, extractor hood, refrigerator, dishwasher and plenty of storage space. The 1st bedroom at the rear of the house is now used as a spacious dining room. The 2nd bedroom provides access to the balcony through sliding doors. The 3rd bedroom is located at the front of the house and is very spacious. The neat bathroom is equipped with: a walk-in shower, washbasin, bath and a design radiator.

Balcony:
The balcony at the rear is located on the east with a wonderful unobstructed view of the water. The balcony can be accessed through the living room and the bedroom.

Salvage:
This is located in the basement of the complex.

Particularities:
- Very spacious apartment with 3 good bedrooms;
- Balcony located on the east with an unobstructed view of the water;
- Located in a quiet 'green' environment;
- Service costs € 179.14 per month;
- Active owners association;
- Application for a favorable surrender of ground lease;
- Plenty of parking in the area;

Would you like to see this house from the inside?
Then make an appointment with our office without obligation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-10-06
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
103 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren ‘¬¬20-‘40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder