Vorige | Volgende

Houtveldweg 1144 1507ES Zaandam

Vraagprijs € 485.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

WONEN ALS EEN ZAANSE HELD! DE BOUW IS GESTART!

WOONGEBOUW DE ZEVEN GEBROEDERS
Wakker worden aan het water en vanaf het balkon erboven genieten van de ondergaande zon. Vanuit de zeven waterwoningen heb je een prachtig uitzicht op de historische molen De Held Jozua. Het daglicht valt binnen via de verdiepingshoge ramen. Hier ontsnapt niets aan het oog: de molen, de levendigheid op straat, het water met de watervogels en wuivend riet. Op het terras aan het water bij je slaapkamer of het ruime balkon van de woonkamer zit je er middenin.
En binnen één minuut ben je in de overdekte parkeergarage en de gemeenschappelijke tuin.
Het gebouw bestaat uit zeven ruime waterwoningen variërend van 97 m2 tot 104 m2 verdeeld over twee verdiepingen en met een verrassende plattegrond met beneden slapen en boven wonen

3-KAMERWATERWONING
Deze waterwoning is echt iets bijzonders. Met een woonoppervlakte van 104 m2 is het heerlijk ruim. Beneden liggen de slaapkamers en boven de woonkamer met open keuken. Zo beleef je beneden sterk de ligging aan het water en boven heb je vrij uitzicht.

BIJZONDERHEDEN BOUWNUMMER 1144
• Duurzaam en gasloos
• Aan het water
• Heerlijk ruime woonkamer met open keuken op eerste verdieping
• Veel daglicht en wijds uitzicht op het water dankzij de verdiepingshoge ramen
• 2 slaapkamers op begane grond met steiger aan het water
• Privé buitenruimtes met vlonder aan het water en een ruim balkon op de 1e verdieping
• Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
• Verplichte afname (overdekte) parkeerplaats, de genoemde prijs is exclusief parkeerplaats

De woningen van De Zaanse Helden zijn uiterst duurzaam. Zo geniet je van een relatief lage energierekening en tegelijkertijd van maximaal comfort. Een duurzame waterpomp in combinatie met zonnepanelen zorgt namelijk niet alleen voor warm (tap) water, maar ook vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer.

KIJK VOOR DE BESCHIKBAARHEID OP DE PROJECTWEBSITE VAN DE ZAANSE HELDEN
Ga naar de woningzoeker op de projectwebsite om je te oriënteren op bouwnummers naar jouw smaak! Wie weet woon je straks in een woning van de De Zaanse Helden.

DE ZAANSE HELDEN
Stedelijk wonen tussen de stad met al haar voorzieningen en het oer-Hollandse slagenlandschap. De Zaanse Helden ligt net boven Amsterdam, dichtbij het station en in hartje Zaandam. Op de kop van dit gebied staan onze drie Zaanse Helden: De Groene Jager, De Ruyter en De Zeven Gebroeders. Stads, stoer met een randje folklore.

Midden in de natuur, maar ook dicht bij het stadshart. De Zaanse Helden biedt meer dan alleen een woonplek. Met allerlei faciliteiten in de buurt, is er van alles te beleven om fijn te leven. Van shoppen op loopafstand tot zorgfaciliteiten aan huis. Liever even de natuur in om te ontspannen? Geniet van het natuurlijke daklandschap of wandel via de brugverbinding naar het Molenpark. Het groene en waterrijke buitengebied van de Zaanstad is jouw achtertuin!

De Zaanse Helden: Love the city, feel the nature!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder