Vorige | Volgende

Hudsonstraat 143 H 1057SG Amsterdam

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH TEXT BELOW**

Prachtige, in 2019 gerenoveerde benedenwoning met 2 slaapkamers en een fijne tuin op het zuidwesten. De woning is onder meer voorzien van houten vloeren, dubbel glas, een moderne uitbouw met glazen pui, vloerisolatie en een gezellige woonkeuken. De erfpacht is afgekocht tot 2061 én er is gebruikt gemaakt van een overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige condities van 2019. Kortom: een instapklare woning!

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De Baarsjes en Stadsdeel West kennen vele gezellige uitgaansgelegenheden zoals Bar Baarsch, De neef van Fred, Zürich, Restaurant Edel by Dennis en de Ten Katemarkt met voor ieder wat wils. Op bijna iedere hoek van de straat zijn leuk koffietentjes te vinden en de Hallen, het Erasmuspark en het Rembrandtpark zijn op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast is de Amsterdamse binnenstad en het Vondelpark met de fiets in een kleine 10 minuten te bereiken.

Het appartement is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (Ring A-10) goed te bereiken. Luchthaven Schiphol is in 20-25 minuten bereikbaar. Verschillende tram- en bushaltes zijn op een steenworp afstand gelegen. Betaald parkeren kan op de openbare weg. Er is momenteel volgens de gemeente Amsterdam een wachttijd van 4 maanden voor een parkeervergunning.

De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105) en tramverbindingen (lijn 5, 7, 13, 15 en 18), nachtbus om de hoek, naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Verder treft u in de buurt diverse scholen en winkels.

INDELING
Begane grond: Eigen voordeur met daarachter een tochtportaal en hal. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer met open keuken (KVIK). Bij binnenkomst in de woonkamer vallen direct de frisse afwerking en gezelligheid op. De wanden en plafonds zijn strak gestuct, de uitbouw is voorzien van een glazen pui en daklichten en er ligt een prachtige eikenhouten lamelparket. De moderne woonkeuken is voorzien van een eiland en alle gangbare apparatuur (incl. inductiekookplaat en downdraft afzuiging). Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot de tuin op het zuidwesten. De master-bedroom is ruim bemeten en heeft plek voor een kastenwand. De kinderkamer ligt aan de rustige achterzijde van de woning. In de hal is een apart toilet, trapkast en inpandige berging.

BIJZONDERHEDEN
- Erfpacht afgekocht tot 2061, daarna "vastgeklikt" op ca. € 500 per jaar (onderhevig aan inflatie)
- Zonnige tuin op het zuidwesten
- Gerenoveerd in 2019
- CV installatie 2021
- Gemeentelijk monument
- Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel
- Notariskeuze koper, regio Amsterdam

DUURZAAMHEID
Dit appartement is voorzien van energielabel D en is voorzien van onder andere dubbel glas, vloerisolatie en gevelisolatie (achterzijde). Het label is opgemaakt vóór de verbouwing van 2019.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars is genaamd 'V.v.E.van het perceel Cabralstraat 43-45 (oneven), Hudsonstraat 103-121 en 125-151 (oneven), Magalhaensplein 17-33 (oneven) en Willem Schoutenstraat 20-24 (even) te Amsterdam'. De VvE wordt professioneel beheert door Arlanda VvE beheer. De servicekosten bedragen € 79 per maand. Er is een reservefonds en een actueel meerjaren onderhoudsplan aanwezig.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met tuin, gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend te 1057 SG Amsterdam, Hudsonstraat 143-H, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie C, nummer 11787-A-30, uitmakende het tweeënzestig/achtduizend éénhonderdtweeëndertigste (62/8.132) aandeel in de gemeenschap.

-----------------------------------------------------------------------------------

Beautiful ground-floor apartment, renovated in 2019, with 2 bedrooms and a nice south-west facing garden. The property features wooden floors, double glazing, a modern extension with glass front, floor insulation and cosy kitchen. The ground lease has been paid off until 2061 and a transfer to perpetual ground lease has been used under the favourable conditions of 2019. In short: a ready to move in property!

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
De Baarsjes and Stadsdeel West have many cosy nightlife spots such as Bar Baarsch, De neef van Fred, Zürich, Restaurant Edel by Dennis and the Ten Katemarkt with plenty to do for everyone. There are nice coffee shops on almost every street corner and the Hallen, Erasmuspark and Rembrandtpark are at 5 minutes' cycling distance. In addition, the Amsterdam city centre and the Vondelpark can be reached by bike in just under 10 minutes.

The apartment is easily accessible both by public transport and by car (Ring A-10). Schiphol Airport can be reached in 20-25 minutes. Various tram and bus stops are just a stone's throw away. Paid parking is available on the public road. There is currently a 4-month waiting period for a parking permit, according to the Council of Amsterdam.

The location is favourable in relation to the A4 motorway, A10 ring road (exit S105) and tram connections (lines 5, 7, 13, 15 and 18), night bus around the corner to all corners of the city including Leidseplein, Dam Square and Central Station. Furthermore, you will find various schools and shops nearby.

LAYOUT
Ground floor: Private front door with a vestibule and hallway behind. From the hall you can access the spacious living room with open kitchen (KVIK). Upon entering the living room, the fresh finish and cosiness immediately catch the eye. The walls and ceilings are neatly plastered, the extension has a glass front and skylights and there is a beautiful oak parquet floor. The modern kitchen diner has an island and all the usual appliances (incl induction hob and downdraft extractor). From the dining area, you can access the south-west facing garden. The master bedroom is spacious and has room for a wardrobe. The children's room is located at the quiet rear of the house. In the hall there is a separate toilet, stairs cupboard and indoor storage room.

DETAILS
- Leasehold purchased until 2061, thereafter "locked in" at approx. €500 per year (subject to inflation)
- Ageing and asbestos clause applicable
- Sunny garden facing south-west
- Renovated in 2019
- Central heating installation 2021
- Municipal monument
- Delivery in consultation, it can be done fast
- Choice of notary by buyer (Amsterdam region)
- Homeowners' association contribution of € 79 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder