Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Hugo de Grootkade 12 - H 1052LR Amsterdam, Amsterdam

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

* Please see English text below *

Super leuk gemeubileerd appartement van ca. 40 m2 met zicht op de gracht op goede locatie

Dit appartement bevindt zich op de bel etage, en is gelegen aan de rand Westerpark, Oud West en Centrum. De Jordaan en de negen straatjes liggen op een steenworp afstand. De woonkamer heeft een fijn uitzicht op de de Hugo de Groot gracht. Dit appartement is centraal gelegen met de auto bent u snel op de ring A10 afslag (S105) en de diverse trams brengen u zo naar de andere kant van de stad of het centraal station. Voor ontspanning in het park heb je keuze uit 3 parken; het Westerpark, het Vondelpark en het Erasmuspark.

Kortom ; een super fijn gemeubileerd appartement met 1 slaapkamer op een rustige centrale plek met prachtig uitzicht!

Indeling

Via het open portiek kom je bij de eigen entree. De woonkamer bevindt zich aan voorzijde, vanaf de bank geniet je hier van het vrije uitzicht over de gracht! De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde
In de woonkamer de open keuken deze is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is gesitueerd in de uitbouw aan de achterzijde en heeft de beschikking over een bad/douche, wastafel, zwevend toilet en wasmachine. Verwarming en warm water via eigen C.V. ketel.

Bijzonderheden

• Gemeubileerd appartement
• Uitzicht over de gracht
• Eigen entree
• Open keuken met inbouw apparatuur
• Badkamer met bad/douche, wastafel en toilet
• Eigen C.V ketel voor verwarming en warm water
• Balkon aan achterzijde
• Maximale huurperiode 1 jaar
• Deels dubbele beglazing
• Beschikbaar per 1-11-2021
• Geen rokers , geen huisdieren
• Recent intern geschilderd
• Service kosten bedragen 175,-- EUR per maand voor gas, elektra, water, tv, internet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Super nice furnished apartment of approx. 40 m2 with canal view in a good location

This apartment is located on the bel etage (First floor) and is situated on the edge of Westerpark, Oud West and Center. The Jordaan and "de negen straatjes" are a stone's throw away. The living room has a nice view of the Hugo de Groot canal. This apartment is centrally located by car you are quickly on the ring A10 exit (S105) and the various trams take you to the other side of the city or the central station. For relaxation in the park you have a choice of 3 parks; the Westerpark, the Vondelpark and the Erasmuspark.

In short; a super nice furnished apartment with 1 bedroom in a quiet central location with beautiful views!

Layout

Through the open porch you come to the private entrance. The living room is at the front, from the couch you can enjoy the nice view over the canal! The bedroom is located at the rear.
In the living room the open kitchen with built inn appliances. The bathroom is situated in the extension at the rear and has a bath/shower, sink, toilet and washing machine. Heating and hot water via own C.V. boiler.

Particularities

• Furnished apartment
• View over the canal
• Own entrance
• Open kitchen with appliances
• Bathroom with bath/shower, sink and toilet
• Own C.V boiler for heating and hot water
• Balcony at the rear
• Maximum rental period 1 year
• Partly double glazing
• Available from 01-11-2021
• No smokers, no pets
• Recently painted internally
• Service costs for gas, electricity, water, TV, internet ; EUR 175 per month.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 175 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-10-05
Status
In onderhandeling
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 2800

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Specifiek
gemeubileerd
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
40 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Bruto inhoud
120 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Eigendom ketel
eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Frederik Hendrikbuurt

De Frederik Hendrikbuurt is een wijk in Amsterdam West en ligt tussen de Singelgracht (Nassaukade) en de Kostverlorenvaart, ten noorden begrensd door de Kattensloot (Jacob Catskade) en ten zuiden door de Hugo de Grootkade. De belangrijkste straat in deze wijk is – hoe kan het ook anders - de Frederik Hendrikstraat, het Frederik Hendrikplantsoen is het groene hart van de wijk. Ook leuk om te weten: Frederik Hendrik was een stadhouder in de eerste helft van de 17e eeuw.
Frederik Hendrikbuurt: een diverse wijk vlakbij de Jordaan
De ligging van de Frederik Hendrikbuurt is uitmuntend. De wijk grenst direct aan de Jordaan. Echter, van de drukte van dit deel van de stad heeft de wijk geen last; het is een echte woonwijk, met ruim opgezette huizen en goede en gevarieerde voorzieningen, zoals behalve Albert Heijn ook een goede Turkse supermarkt. Het winkelgebied van deze buurt is de Hugo de Grootbuurt, rond het Hugo de Grootplein. In 2007 is het plein opgeknapt en is een rotonde aangelegd. Op het plein is veel horeca met terrassen. Ook de winkelgevels zijn opgeknapt om ze in de oorspronkelijke staat terug te brengen. De bewoners zijn zeer divers, zowel qua achtergrond als inkomen. Van revolutiebouw tot nieuwbouw De bouw van de Frederik Hendrikbuurt begon zo eind 19e eeuw, toen in 1870 woningbouw mogelijk werd gemaakt in het gebied dat daarvoor industriegebied was geweest. Bij de bouw werd, zoals ook in andere wijken van Amsterdam, veel revolutiebouw toegepast; een relatief goedkope manier van bouwen. Gelukkig werd vrijwel alles van deze bouw later vervangen door ‘nieuwbouw’. Zo gaf architect Berlage in 1912 opdracht om een woningbouwcomplex aan de Rombout Hogerbeetsstraat en Zaagmolenstraat te bouwen. Ook kwam in de jaren 60 en 70 van vorige eeuw een groot deel van de woningen uit de buurt in bezit van woningbouwvereniging Zomers Buiten, die de slechtste complexen sloopte en verving door nieuwe woningen. Andere complexen werden gerenoveerd.
Molen De Otter
Molen De Otter langs de Kostverlorenvaart is de enige overgebleven molen in het gebied, dat vroeger in de Zaagmolenbuurt lag; dit stuk van Amsterdam werd gekenmerkt door molens die hout zaagden voor de scheeps- en woningbouw. Een mooi stukje historisch erfgoed dus, daar in de Frederik Hendrikbuurt. De molen had er zonder de bemoeienis van de bewoners waarschijnlijk niet meer had gestaan.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder