Vorige | Volgende

IJsbaankade 131 1271GC Huizen

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim en modern 3-kamer appartement met overdekt balkon op het westen, lift, eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en grote berging in het souterrain voorzien van elektra. Het appartement bevindt zich bij de Oude Haven van Huizen, het Nautisch Kwartier met vele gezellige eetgelegenheden, nabij het Gooimeer, sportvoorzieningen en natuurgebied.

Indeling:
Woonkamer met toegang tot balkon; moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur; 2 slaapkamers; een badkamer met douche; separaat toilet in hal.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 90m2;
- 2 Slaapkamers;
- Balkon;
- Eigen parkeerplaats;
- Lift in complex aanwezig;
- Vrij uitzicht;
- Dichtbij haven, Nautisch Kwartier, sportvoorzieningen en natuur.

Huurvoorwaarden:
- Minimale huurtermijn is 1 jaar;
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd;
- De huurprijs is excl. gas, water, elektra, internet/ TV, afvalstoffenheffing en tuinonderhoud;
- Huisdieren in overleg;
- Roken is niet toegestaan;
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- (Bank)referenties worden gecheckt;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Eindschoonmaak op kosten huurder verplicht.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s of tekst afwijken van de werkelijke situatie.

De aangegeven maten zijn een indicatie en niet volgens de NEN norm ingemeten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder