Vorige | Volgende

IJsselmeerstraat 94 a 1024ML Amsterdam, Markengouw Zuid

Vraagprijs € 545.000 

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
147 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op zoek naar een uniek appartement gelegen in landelijk Noord op 1 minuut rij-afstand van de Ring A10 Amsterdam?

Dit is uw kans!

Toekomstbestendig bieden wij aan de in aanbouw zijnde geďsoleerde benedenwoning met maar liefst 147 m˛ gebruiksoppervlakte op de begane grond en 1e verdieping gelegen in de nieuw ontwikkelde woonwijk “Het Entreegebied” te Amsterdam-Noord.

In het Oostelijke deel van Amsterdam Noord is een nieuwe woonwijk volop in ontwikkeling genaamd “het Entreegebied”. In dit gebied worden verschillende type woningen gerealiseerd waardoor een gevarieerde wijk ontstaat.

De woning is uniek gelegen in een groene buurt nabij Waterland met dorpjes als Schellingwoude en Ransdorp. Het winkelcentrum Boven ’t Y ligt op 5 minuten rijden. Het winkelcentrum Waterlandplein bevindt zich op 10 minuten loopafstand. De bereikbaarheid met de auto en het openbaarvervoer(waaronder de Noord-Zuidlijn) is goed. De afslag naar de ring A10 ligt om de hoek en met het openbaarvervoer is het centrum van Amsterdam uitstekend te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, trapopgang, meter- en garderobekast, eetkamer en suite en uitgebouwde woonkamer met ‘groen’ dak en schuifpui naar de zonnige buitenruimte, open nader in te richten keuken.
1e verdieping: Overloop, nog nader in te richten toiletruimte, bergkast, ruimte voor de opstelling van de wasmachine, twee slaapkamers waarvan 1 met doucheruimte.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 147 m˛
- Verwachte oplevering 1e kwartaal 2020
- 4 kamers
- Grote woonkeuken
- De woning wordt casco geleverd. Dit geldt o.a. voor de keuken en sanitaire ruimten.
- De woning is aangesloten op Stadsverwarming.
- Vloerverwarming in gehele woning. De temperatuur kan per verdieping afzonderlijk van elkaar worden geregeld.
- Volledig geďsoleerd, EPC 0,4
- De woning wordt voorzien van zonnepanelen
- Grond uitgegeven in erfpacht
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam d.d. 2000 zijn van toepassing
- Uitgifte is geschiedt tegen een canon, die om de 10 jaar wordt aangepast
- Erfpachtcanon per jaar € 2.124,-
- Einde huidige erfpachttijdvak februari 2068
- Oplevering Maart/April 2020
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
147 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder