Vorige | Volgende

Ilperveldstraat 9 1024PG Amsterdam

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op een mooie plek gelegen, 3-kamer hoek appartement (ca. 76 m2) met mooi uitzicht naar het park, op de 2e verdieping met balkon en een berging!

** English translation below**

Bekijk ook de virtuele tour!

De Ilperveldstraat ligt op een paar minuten lopen van de Noord/Zuidlijn en winkelcentrum Buikslotermeerplein. Met een kwartiertje fietsen sta je op de NDSM-werf. Voor een heerlijk hapje of een drankje kun je o.a. terecht bij Pllek, Noorderlicht, de IJ-kantine en Loetje aan 't IJ. Daarnaast ben je met de auto binnen een paar minuten op de ringweg A-10 en met de Noord/Zuidlijn voor de deur is de bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Zuid (Zuidas) uitstekend te noemen!

Indeling:
Vanuit de centrale hal op de begane grond gaat de lift naar de 2e verdieping:
Entree appartement, hal met meterkast. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken: de woonkamer, de badkamer, het toilet, de keuken en de eerste slaapkamer. Omdat de tweede slaapkamer verkleind is, is deze te bereiken vanuit de woonkamer. De slaapkamer is eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke staat. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en losse apparatuur. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement, heeft een prettig uitzicht en geeft toegang tot het balkon, gelegen op het noordoosten. De badkamer is geheel betegeld en v.v. een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. De woonkamer is zeer licht en ruim van opzet door de hoekligging. Tevens kijkt de woonkamer prachtig uit op de groenrijke omgeving en geeft middels een schuifpui toegang tot het balkon.
De woning is door de jaren heen onderhouden, doch op een paar punten verdient het om met smaak te worden gemoderniseerd, naar de maatstaven van deze tijd. Het is absoluut de moeite waard!

Berging:
Het appartement beschikt over een berging in het ondergelegen complex.

Balkon:
Het balkon is gelegen op het noordoosten waar je geniet van een rustgevend uitzicht richting het groen en het park.

Parkeren:
Het appartementencomplex is gelegen in een doodlopende straat met meer dan voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Bijzonderheden:
- Aantrekkelijke HOEK woning (ca. 76 m2);
- 3 kamers, 2 slaapkamers;
- Voorzien van schuifpui voor toegang naar balkon;
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Gezonde en professioneel beheerde VVE. De servicekosten bedragen ca. 169,14 ,- per maand (de servicekosten zijn excl. een voorschot op de stookkosten 64,10 per maand);
- Balkon gelegen op het noordoosten;
- Prachtig uitzicht op de groenrijke omgeving;
- Complex is voorzien van een lift;
- Eigen meters op radiatoren i.v.m. verrekening stookkosten;
- De erfpachtcanon met jaarlijkse canon 128,42 per jaar (fiscaal aftrekbaar) tot en met 15 september 2039;
- Ruimvoldoende (betaald) parkeermogelijkheden in de straat;
- Uitstekende bereikbaarheid met A10 en Noord/Zuidlijn om de hoek;

Nieuwsgierig geworden?
Bel dan snel ons kantoor voor het maken van een afspraak!

** English translation below **

Located in a beautiful location, this 3-room corner apartment (approx. 76 m2) with a beautiful view to the park, on the 2nd floor with balcony and a storage room!

Also check out the virtual tour!

The Ilperveldstraat is a few minutes walk from the North/South line and the Buikslotermeerplein shopping center. You can reach the NDSM werf in fifteen minutes by bike. For a delicious snack or a drink you can go to Pllek, Noorderlicht, the IJ canteen and Loetje aan 't IJ. In addition, you can reach the A-10 ring road within a few minutes by car and with the North/South line in front of the door, the accessibility of the center of Amsterdam and Amsterdam-Zuid (Zuidas) is excellent!

Layout:
From the central hall on the ground floor, the elevator goes to the 2nd floor:
Entrance apartment, hall with meter cupboard. The hall is the key to all rooms: the living room, the bathroom, the toilet, the kitchen and the first bedroom. Because the second bedroom is smaller, it can be reached from the living room. The bedroom can easily be returned to its original state. The closed kitchen is equipped with a simple kitchen unit and separate equipment. The kitchen is located at the rear of the apartment, has a pleasant view and gives access to the balcony, located on the northeast. The bathroom is fully tiled and equipped with a walk-in shower and double sink with furniture. The living room is very light and spacious due to the corner location. The living room also has a beautiful view of the green surroundings and gives access to the balcony through sliding doors.
The house has been maintained over the years, but on a few points it deserves to be modernized with taste, according to today's standards. It's totally worth it!

Salvage:
The apartment has a storage room in the complex below.

Balcony:
The balcony is located on the northeast where you can enjoy a relaxing view towards the greenery and the park.

Parking:
The apartment complex is located in a dead-end street with more than sufficient (paid) parking options in the area.

Particularities:
- Attractive CORNER house (approx. 76 m2);
- 3 rooms, 2 bedrooms;
- Equipped with sliding doors for access to the balcony;
- Largely equipped with plastic frames with double glazing;
- Healthy and professionally managed VVE. The service costs amount to approximately 169.14 per month (the service costs are excluding an advance on the heating costs 64.10 per month);
- Balcony located on the northeast;
- Beautiful view of the green surroundings;
- Complex is equipped with an elevator;
- Own meters on radiators in connection with settlement of heating costs;
- The ground lease with annual ground rent at 128.42 per year (tax deductible) up to and including 15 September 2039;
- Ample (paid) parking options in the street;
- Excellent accessibility with A10 and North/South line around the corner;

Became curious?
Call our office quickly to make an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder