De MVA Business makelaar helpt u tijdens het zoeken naar kantoorruimte. Het maakt hierbij niet uit of u wilt kopen of huren. De MVA Business makelaar heeft uitstekende kennis van de bedrijfsonroerend goed markt in Amsterdam en omstreken en is de expert die u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goede locatie. De MVA Business makelaar helpt u met het maken van een rationele huisvestingskeuze.

De MVA Business makelaar kan ook worden ingehuurd als verkoopmakelaar. Zo kan hij of zij u helpen bij de verhuur of verkoop van uw kantoorpand.

Wat kan de MVA Business makelaar voor u betekenen?

Het aanbod van bedrijfsobjecten is groot en divers. De MVA Business makelaar kan u helpen bij het bepalen van uw keuze. Hij stelt op basis van zijn ervaring met u een programma van eisen op waarin de voor u meest belangrijke eisen, die u aan een passende huisvesting stelt, gestructureerd aan bod komen. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn uitgebreide netwerk van MVA-collegaís kan de MVA Business makelaar snel een goede selectie maken uit het actuele aanbod.

Als u een keuze hebt gemaakt uit het voor u geselecteerde aanbod, dan regelt de MVA Business makelaar een bezichtiging voor u. Zo kunt u zelf alles goed bekijken en er zeker van zijn dat het bedrijfsobject aan al uw wensen voldoet. De MVA Business makelaar informeert u over allerlei zaken zoals de courantheid van het object, het opleveringsniveau, de bereikbaarheid, het ter plaatse geldende prijsniveau, de parkeervoorzieningen en uiteraard andere relevante omgevingsfactoren. Verder neemt hij de tijd om uw vragen te beantwoorden. Voldoet het bedrijfsobject niet aan uw wensen? Dan zoekt hij voor u verder.

Besluit u het bedrijfsobject te accepteren? Dan is uw MVA Business makelaar onmisbaar, want voordat het zover is moet het nodige worden geregeld. Hij controleert het bedrijfsobject en kan onder meer overeenkomsten (koop- of huurovereenkomst) opstellen, stelt een inspectierapport op en attendeert u op zaken die u tijdig moet regelen om straks onbezorgd gebruik te kunnen maken van uw nieuwe kantoor, bedrijfsruimte, winkelruimte of horecagelegenheid. Ook kan de MVA Business makelaar u adviseren over het wel of niet inschakelen van een bouwkundige specialist voor nader onderzoek.

Stel: u wilt het bedrijfspand kopen, maar is de vraagprijs wel reŽel? En wat is eigenlijk de waarde van het object? Met de MVA Business makelaar hebt u een echte expert in huis. Hij beschikt over de lokale marktkennis en kent alle ins en outs op zijn vakgebied. Bovendien beschikt hij over alle informatie uit de MVA database voor zakelijk onroerend goed. Hier zijn alle MVA makelaars op aangesloten. Zo weet hij wat het aanbod en de looptijd is van vergelijkbare bedrijfsobjecten in de regio Groot-Amsterdam. Hierdoor kan de MVA Business makelaar u van een goed advies voorzien over de juiste bieding strategie, zodat u niet teveel betaalt.

Wanneer u en de verkoper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst, al dan niet met de notaris, opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Uw MVA Business makelaar informeert u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Uiteraard zet de MVA Business makelaar samen met u alle puntjes op de i voor een vlekkeloze financiŽle en juridische overdracht bij de notaris.

Wilt u direct met een MVA Business makelaar aan de slag?

Klik hier voor de ledenlijst