Wilt u een winkel openen in Amsterdam, een kantoor of een gezellige horecagelegenheid? Het kan uitdagend zijn om de juiste locatie te vinden. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen die de markt door en door kent en u begeleidt in het hele proces. Daar is de MVA-businessmakelaar perfect voor!

Zoeken naar een bedrijfspand in Amsterdam

Op het moment dat u een makelaar wilt gaan inschakelen voor de koop van een bedrijfspand, weet u zelf al wat u precies wilt gaan doen. Gaat u een hippe winkel openen, een gezellige kroeg of zoekt u juist een kantoorruimte voor uw bedrijf? Welke weg u ook inslaat, de MVA-businessmakelaar helpt u bij het bepalen van de harde en zachte eisen. Moet het pand in een winkelstraat staan of juist op een bedrijventerrein? Is eigen parkeergelegenheid belangrijk? En natuurlijk: hoeveel mag het kosten? Wanneer deze zaken allemaal helder zijn, kan de MVA-businessmakelaar voor u aan de slag gaan met het bestemmingsplan. Hij of zij gaat op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijfspand in Amsterdam en omgeving.

Een keuze maken voor een bedrijfspand in Amsterdam

Wanneer uw MVA-businessmakelaar een pand heeft gevonden dat lijkt te voldoen aan al uw eisen, zal hij of zij deze aan u voorleggen. Zo kunt u vast op papier kijken of deze optie voor u de overweging waard is. Als u interesse heeft om een stapje verder te gaan, zal uw MVA-businessmakelaar een bezichtiging inplannen bij de verkopende partij zodat u zelf het pand kunt bekijken. Als het pand u wat tegenvalt, kunt u dit gewoon aangeven bij uw MVA-businessmakelaar. Hij of zij zal dan verder zoeken naar uw ideale bedrijfspand.

Wilt u wel een bedrijfspand in Amsterdam kopen?

Uw MVA-businessmakelaar gaat net zolang door totdat u uw perfecte bedrijfspand in Amsterdam hebt gevonden. Zodra dat het is geval is, zal uw makelaar alles voor u regelen voor de overdracht. Zo adviseert hij of zij u tijdens onderhandelingen en schakelt eventueel een bouwkundig specialist in voor nader onderzoek. Wanneer alles in orde is, zal uw MVA-businessmakelaar u helpen met het opstellen van de koopovereenkomst, het inspectierapport en een checklist van zaken die geregeld moeten worden voordat de koop rond gemaakt kan worden.

Als u een bedrijfspand wilt kopen in Amsterdam en omgeving, is het verstandig om een MVA-businessmakelaar in te schakelen. De makelaars die zijn aangesloten bij de MVA zijn deskundig en werken volledig in uw belang.

Vind een MVA-businessmakelaar