Beleggen kan op vele verschillende manieren. U kunt beleggen in aandelen, in obligaties, maar ook in vastgoed. In dit laatste geval kunt u ervoor kiezen om een beleggingspand te kopen. Bij het aankopen van een beleggingspand gaat u er zelf niet in wonen, maar verhuurt u het pand en dekt u de kosten met de huurinkomsten. Een beleggingspand in Amsterdam kan een fijne manier zijn om risico te spreiden in uw beleggingsportefeuille. De huur komt namelijk elke maand binnen en in het huurcontract kunt u een bepaling opnemen dat de huur meebeweegt met inflatie.

Het kopen van een beleggingspand in Amsterdam

Een groot voordeel van een beleggingspand ten opzichte van bijvoorbeeld obligaties is dat de hoogte van de huur meebeweegt met de inflatie. U kunt namelijk in uw huurcontract opnemen dat de maandelijkse huur afhankelijk is van de vastgestelde inflatie. Op deze manier blijven uw inkomsten dus meegroeien met uw eigen uitgaven, die natuurlijk ook onderhevig zijn aan inflatie.

Wanneer u van plan bent om een beleggingspand te kopen in Amsterdam of in de omgeving van onze hoofdstad, is het verstandig om een MVA-businessmakelaar in te schakelen. Deze makelaar is aangesloten bij de MVA, kent de Amsterdamse woningmarkt als geen ander en weet u perfect te adviseren over een geschikt beleggingspand. Ook als u ervoor kiest om niet in Amsterdam zelf, maar in een van de omliggende gemeenten een beleggingspand te kopen, is de MVA-businessmakelaar er voor u.

De MVA-businessmakelaar is uw adviseur voor een beleggingspand

De MVA-businessmakelaar is er voor u. Wanneer u een beleggingspand zoekt in Amsterdam of in Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Waterland, de Zaanstreek of Zwanenburg, weet deze makelaar u perfect te begeleiden. Van de zoektocht naar een geschikt beleggingspand tot aan de koop van uw ideale belegging, de MVA-businessmakelaar helpt u bij elke stap. Ook bij het opstellen van het huurcontract naar uw huurders toe, begeleidt de MVA-businessmakelaar u en zorgt ervoor dat uw investering zijn geld waard wordt.

Wilt u snel aan de slag gaan met een beleggingspand in Amsterdam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vind een MVA-businessmakelaar voor een beleggingspand