Wanneer u uw bedrijfs-, winkel- of kantoorruimte wilt verkopen zijn er veel aspecten die geregeld moeten worden. De MVA Business makelaar helpt u met het opstellen van een goede vraagprijs en met alle andere zaken die komen kijken bij de verkoop.

Met een MVA Business makelaar verkoopt u solide, secuur en vertrouwd een bedrijfsobject.

Hoe ziet de dienstverlening van een MVA Business makelaar er zoal uit?

Wanneer u uw bedrijfs-, winkel- of kantoorruimte wilt verkopen controleert de MVA Business makelaar het pand en stelt een opdracht tot dienstverlening op. In deze opdracht tot dienstverlening kunnen allerlei zaken aan de orde komen. Van het object en omgeving tot verkoopactiviteiten om tot een spoedige verkoop te komen. Tevens adviseert de MVA Business makelaar bij het vaststellen van een juiste vraagprijs en houdt hierbij rekening met de dan geldende marktcondities.

De MVA Business makelaar regelt alle bezichtigingen met ge´nteresseerden. De MVA Business makelaar informeert u na afloop over het verloop hiervan en gaat met de ge´nteresseerden in onderhandeling op de vooraf met u afgesproken wijze.

Wanneer er overeenstemming is bereikt over de prijs, wordt de koopovereenkomst, al dan niet met de notaris, opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Uw MVA Business makelaar informeert u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Uiteraard zet de MVA Business makelaar samen met u alle puntjes op de i voor een vlekkeloze financiŰle en juridische overdracht bij de notaris.

Wilt u direct met een MVA Business makelaar aan de slag?

Klik hier voor de ledenlijst.