Waarom is een MVA Business makelaar van belang bij de verkoop van een bedrijfspand?

Als u uw bedrijfspand wilt verkopen, doet u er verstandig aan een MVA Business makelaar in te schakelen. U krijgt te maken met een complexe markt waarin regelmatig wet- en regelgeving op fiscaal en juridisch gebied wijzigt. Onze MVA Business makelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omdat zij uitstekende kennis hebben van de regio waarin u wilt verkopen.

Hoe pakt de MVA Business makelaar de verkoop van mijn bedrijfspand aan?

De MVA Business makelaar begeleidt u tijdens het gehele verkooptraject; van de eerste oriŽnterende gesprekken tot en met de overdracht bij de notaris. Door de uitstekende kennis van de regio Groot-Amsterdam zijn MVA Business makelaars uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de regionale vastgoedmarkt, waardoor zij u naar een geslaagde verkoop kunnen leiden.

Hoe zit het met de fiscale aspecten bij de verkoop van mijn bedrijfspand?

Er kunnen fiscale consequenties zitten aan de verkoop van een bedrijfspand. Uw MVA Business makelaar kan u hierover tot in detail voorlichten en adviseren. Houd er rekening mee dat fiscale aspecten uiteindelijk om maatwerk kunnen vragen. Uw MVA Business makelaar zal u in dergelijke situaties doorverwijzen naar ter zake deskundige specialisten.

Wilt u direct met een MVA makelaar aan de slag?

Klik hier voor de ledenlijst.