Stel: ‘Mijn woon- werkverkeer mag maximaal 1 uur zijn, mijn dochter mag maximaal 30 minuten fietsen naar school en ons budget is ongeveer € 450.000, -. Waar kan ik wonen?’ De nieuw ontwikkelde tool ‘Homelocator’ geeft direct antwoord op deze vraag.

Homelocator maakt gebruik van verschillende gegevens o.a. reistijden, actuele marktwaarden en het beschikbare woningaanbod. Door verschillende filters kun je, op een snelle manier, inzicht krijgen welke woningen beschikbaar zijn voor welke prijs binnen een bepaalde reistijd. Het is mogelijk om meerdere reistijden in te geven, bijvoorbeeld 30 minuten fietsen van een school en 30 minuten autorijden vanaf de werkplek.

Woningzoekende

Homelocator is ontwikkeld voor woningzoekenden die in de Metropoolregio (MRA) komen wonen of werken en samen met een makelaar op zoek gaan naar een geschikte woning. Met deze tool kun je eenvoudig zien waar je écht kan wonen gebaseerd op maximale reistijd en het bedrag dat je voor een huis wil besteden en zie je meteen het actueel beschikbare aanbod.

Jouw MVA-makelaar kan jou via een inlogcode (tijdelijk) toegang geven tot Homelocator. Klik hier om de lijst met makelaars die gebruik maken van Homelocator te bekijken.

‘Homelocator’ is ontwikkeld door Momentum Technologies, Clearstone, Goes & Roos en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). De MapitOut tool van Metropoolregio Amsterdam is gebruikt als basis voor Homelocator.

Homelocator