Het kopen van een nieuwbouwwoning in Amsterdam kan een zeer langdurig proces zijn, zeker wanneer je zelf niet zo thuis bent in de markt. Gelukkig staan er vele makelaars in Amsterdam klaar om je te begeleiden. De aankoop van een nieuwbouwwoning in Amsterdam en omgeving wordt op deze manier zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor je!

Aan de slag met een nieuwbouwwoning makelaar in Amsterdam

Als je al een nieuwbouwproject hebt gezien waar je interesse in hebt, is het verstandig om een MVA-makelaar in de arm te nemen. Deze makelaar behartigt jouw belangen tegenover de verkopend makelaar die juist in dienst staat van de projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheid. Samen met de MVA-makelaar kijk je naar de bouwtekeningen en alle technische zaken om een compleet beeld te krijgen van deze nieuwbouwwoning in Amsterdam.

Weet je zeker dat dit je droomhuis is? Er wordt een koop-/aannemingsovereenkomst opgesteld waar de MVA-makelaar met een kritische blik naar zal kijken. Zo voorkom je dat er voorwaarden zijn opgenomen die ongunstig zijn voor je of dat er onlogische bedingen zijn opgesteld.

De toegevoegde waarde van een MVA-makelaar tijdens en na de bouw

Ook tijdens de bouw is de MVA-makelaar een grote toegevoegde waarde. Zo zal hij of zij kunnen adviseren wanneer er meer- of minderwerk moet plaatsvinden en welke gevolgen deze keuze heeft. Sommige aanpassingen kunnen namelijk voor 100% meegenomen worden als waardevermeerdering van je nieuwbouwhuis in Amsterdam en omstreken.

Als de tijd eindelijk is aangebroken dat je de sleutel van je nieuwbouwhuis in Amsterdam in ontvangst mag nemen, zal ook de MVA-makelaar er voor je zijn. Er moet namelijk een opleveringsinspectie gefaciliteerd worden en uiteindelijk moeten er veel juridische en financiële zaken afgewikkeld worden. Uiteraard adviseert de MVA-makelaar je gedurende het hele traject en begeleid je in alle procedures.

Klaar om een nieuwbouwhuis te kopen in Amsterdam?

Ben je overtuigd en wil je een nieuwbouwwoning kopen in Amsterdam? Tijdens elke fase van je aankoopproces kan je een aankoopmakelaar van MVA in de arm nemen, maar we raden altijd aan om dit zo vroeg mogelijk te doen. Zo haal je het meeste profijt uit je MVA-makelaar. Dus, denk je erover om een nieuwbouwhuis te kopen in Amsterdam en omgeving? Klik dan op onderstaande button om een van onze MVA-makelaars te vinden.

Vind een makelaar of taxateur