Vorige | Volgende

Ir. Jakoba Mulderplein 40 1018MZ Amsterdam, Kazernebuurt

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1981-1990
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

For English, please see below.

LET OP! Op deze woning zijn voorwaarden van toepassing!

GEWELDIG 3-kamerappartement van circa 91 m2 gelegen op de bel-etage met een terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

OMGEVING:
De woning is gelegen aan de achterzijde van de Sarphatistraat, een leuke locatie in het centrum van Amsterdam, ter hoogte van de Roetsersstraat. Het openbaar vervoer is in ruime mate beschikbaar voor u. Tram 1, 7 en 19 stoppen op 3 minuten lopen. Het metrostation is ook op enkele minuten lopen en diverse buslijnen brengen u naar alle delen van de stad. Met de fiets bent u in een mum van tijd op de populaire uitgaanspleinen.

INDELING:
Entree, hal, woonkamer en twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde, badkamer voorzien van een douche en een wastafel, separaat toilet met een fonteintje, woonkeuken gelegen aan de achterzijde met toegang tot het terras. Het terras geeft direct toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Inpandige berging voorzien van de mechanische ventilatie unit, cv ketel en een wasmachine aansluiting.

Separate berging gelegen in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
* De woning beschikt over een laminaatvloer;
* Geen verhuur aan studenten!;
* De servicekosten bedragen € 32,- per maand;
* Garantstellingen worden niet geaccepteerd;
* De inkomenseis is: je (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen;
* 1 maand waarborg;
* De woning mag door maximaal 2 VOLWASSENEN bewoond worden (kinderen zijn welkom);
* De huur is exclusief gas, water en licht;
* Oplevering per direct, verhuur voor minimaal een jaar;
* Er worden géén uitzonderingen gemaakt op deze voorwaarden!.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Please note our terms & conditions first!

GREAT 3-chamber apartment of approximately 92m2 on the ground floor with a terrace and shared garden.

LOCATION:
Located on the back of the Sarphatistraat, the apartment is in a nice area of Amsterdam, near the Roetsersstraat. There is plenty of public transportation available to you nearby. Trams 1, 7 and 19 are in about 3 minutes walking distance of the apartment. The metrostation is on a few minutes walking distance and several busses are available from here, who will take you to every area of the city. By bike it takes just a few minutes to get to the most popular areas of Amsterdam.

LAY-OUT:
Entrance, livingroom and two bedrooms at the front, a bathroom with a shower and a sink, separate toilet with a sink, kitchen at the back with a door to the terrace. You can walk straight into the shared garden from the terrace. Storage in the apartment has a ventilation unit, central heating and connectiong for a washingmachine.

Separate storage below ground-level.

Please note:
- The apartment is rented with a laminate-floor;
- No students allowed;
- The monthly service costs are € 32,-;
- No financial guarantees allowed;
- Your (shared) monthly NET income has to be at least three times the rent;
- One month rent as warrant;
- Maximum of two adults (children are welcome);
- Gas, water and electricity are excluded;
- Available immediately, contract of a one year minimum;
- No exceptions on these rules will be made!.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 32 p/m
Aanmeldingsdatum
16-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder