Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Isabellaland 1022 2591SW Den Haag, Landen

Huurprijs € 1.250 per maand

Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Nice and well maintained partly furnished 4-room apartment (with 2 bedrooms) and a balcony over the full width, located in the area Mariahoeve. Close to public transport, shops and a parc. The apartment is in a good condition and has a new small bathroom and separate guest toilet.

Entrance via a common closed entrance, elevator or stairs to the 4th floor.

Entrance, hall, closed fully equiped kitchen (dishwasher, washer/dryer in one, fridge/freezer, stove, oven and sink), separate guest toilet, new shower room with a shower and washbasin, very large area devided in two areas, access from the living to the balcony, two bedrooms at the front (one with small cupboard). Storage room in the basement, private parking near the building (not a fixed spot), shared bicycle shed.

Heatingcost 59,70 per month.

Good apartment, immediately available!

- singles or a couple with max. 1 child
- expats only!!!
- no students
- minimal rental period 1 year
- smoking is not allowed
- animals are not allowed
- two months deposit

Based on the property valuation system new tenants are obligated to apply for an 'affordable housing permit' at the municipality (huisvestingsvergunning).

- maximum gross annual income (including holiday pay and extras) for a one-person household 58.583,=
- maximum gross annual income (including holiday pay and extras) for a two-person household 68.583,=
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder