Vorige | Volgende

James Wattstraat 77 - 8 1097DL Amsterdam, De Eenhoorn

Huurprijs € 275 per m/jaar

Omschrijving

Dit prachtige kantoorgebouw genaamd het "Europahuis", aan de James Wattstraat 77 in Amsterdam Oost, is volledig gerenoveerd. Het gebouw is uitgebreid met drie nieuwe kantoorlagen, de gevel is vernieuwd en de klimaatinstallaties zijn vervangen. Met de herontwikkeling van het Europahuis is de dakopbouw (hoogste verdieping) verwijderd en daarvoor in plaats kwamen de drie kantoorverdiepingen terug. De bovenste verdiepingen zijn reeds verhuurd (twaalfde en dertiende verdieping), op de achtste verdieping is momenteel ca. 323 m beschikbaar voor de verhuur. Deze verdieping wordt turn-key opgeleverd en zal gedeeld worden met twee andere jonge bedrijven. Daarnaast zal de verieping uitgerust zijn met belkamers, vergaderruimtes en uitgebreide keuken faciliteiten.

Kantoorruimte: 323 m v.v.o.

PARKEREN
Auto: Nader te bepalen
Er is een fietsenstalling voor 400 fietsen op de begane grond te vinden.
Naast het gebouw komen na de renovatie extra 100 fietsplekken vrij
voor bezoekers.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: 275,- per m per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw

SERVICEKOSTEN
Kantoorruimte: 45,- per m per jaar, te vermeerderen met btw

HUURTERMIJN
Kort en lang bespreekbaar

AANVAARDING
1 juni 2020


This beautiful office building called "Europahuis", at James Wattstraat 77 in Amsterdam East, has been completely renovated. The building has been expanded with three new office layers, the facade has been renewed and the climate installations have been replaced. With the redevelopment of the Europahuis, the roof structure (top floor) was removed and the three office floors were replaced instead. The upper floors have already been rented out (twelfth and thirteenth floors), but on the eighth floor approx. 323 square meters are currently available for rent. This floor will be delivered turn-key and will be shared with two other young companies. In addition, the floor will be equipped with call rooms, meeting rooms and extensive kitchen facilities.

AVAILABILITY
Office space: 323 square meters l.f.a.

PARKING
Car: To be determined
A bicycle parking for 400 bicycles can be found on the ground floor. After the
renovation, there will be 100 extra bicycle spots available next to the building

RENT
Office space: 275.- per square meter per year, to be increased with service charges and VAT

SERVICE CHARGES
Office space: 45.- per square meter per year, to be increased with VAT

LEASE TERM
Short and long term negotiable

COMMENCEMENT
June 1st 2020
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-01-31
Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 45 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
323 m²
In units vanaf
323 m²
Perceel
300 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, Te openen ramen, Toilet, Pantry, Verwarming
Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren 50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts n buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder